logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Bluelounge CableDrop mini


cabledrop naast elkaar

Heb jij ook altijd een hele massa kabels op je bureau liggen? Je ontkomt er ook niet meer aan. Voor bijna iedere accessoire heb je wel een kabel nodig om ‘m op te laden. En hoewel het erg handig is om die apparaten via je computer op te laden, betekent dat ook een aantal kabels extra die rondslingeren…

Er is al een oplossing bedacht: de Bluelounge CableDrop. Een handig rubber plakkertje, met twee opstaande randjes die naar elkaar toekopen. Daardoor ontstaat er een gat, waarin je een kabel kunt drukken. Je kunt de kabel nu naar je toetrekken, en terugduwen. En dat zonder dat het stekkertje op de grond valt. Want hoewel het gat groot genoeg is voor de kabel zelf, zal de stekker er zeker niet doorheen passen. Die blijft dus netjes steken.

cabledrop

En van deze grote variant is nu ook een kleiner broertje. Ze zitten met negen stuks op een kaart. Iedere CableDrop plak je vast met een 3M sticker, die ook weer zonder resten of schade te verwijderen is. En daarmee kun je een aantal kabels op de rand van je bureau vastkleven, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Let wel: de CableDrop Mini is eerder geschikt voor dunnere kabels. Een standaard USB-kabel past prima, maar is niet zo zwaar dat hij zichzelf meteen naar onder trekt. Je zult de kabel dus actief terug moeten duwen. Naar je toetrekken gaat wel zonder problemen. Tip: plak de Bluelounge CableDrop mini niet óp je bureau, maar aan de zijkant ervan! De stekkertjes van je kabels steken dan wel omhoog, maar de kabel glijd er eenvoudiger door. Maar ook al stop je er een iets te dikke kabel in: het zorgt voor een mooie geleiding van de kabels, en het is een stuk beter dan telkens opbergen en voor de dag halen, nietwaar?

Bluelounge CableDrop mini
Prijs: 9,95 euro voor 9 stuks. De grote variant kost 9.95 voor 6 stuks.
Mini: Verkrijgbaar in zwart en wit. Cabledrop: diverse kleuren

Ga direct naar Bluelounge Cabledrop op BOL.com.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.