logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Bites We Love

Foodboxen zijn helemaal hip en hot. Logisch, want het is altijd leuk om verrassingen te krijgen, en wat is er leuker dan het krijgen van gezonde en lekkere verrassingen? Nou, met die laatste twee weten ze bij Bites We Love wel raad. Bij Bites We Love sluit je een abonnement af voor maar 4,95 euro per week of per twee weken. Daarvoor krijg je dus eens per week of om de week een speciaal pakketje in de bus, met daarin vier verschillende zakjes met gezonde noten, zaden, gedroogd fruit en chocolade. Speciaal gemixt op smaak, aangepast aan jouw wensen. Maar wel met het element van verrassing erin verwerkt! Bij ieder abonnement maak je namelijk een profiel aan, waarin je kunt aangeven wat je voorkeuren zijn en welke smaken je liever niet hebt. Heb je liever geen suiker, chocolade of ingrediënten als wasabi? Geef het aan, je zult ze niet voorbij zien komen.

Brievenbus post met heerlijke snacks

Eens per week of om de week krijg je dus een spannend pakketje in de brievenbus: een doosje, met daarin vier zakjes verpakt van 40 à 50 gram. De perfecte hoeveelheid voor een lekkere snack. En netjes verpakt, zodat je ze ook makkelijk kunt meenemen naar je werk of op pad. En wij mochten natuurlijk een proefpakketje ontvangen van deze heerlijke en verse notenmixen, want dat valt direct op als je je tanden zet in de gezonde versnaperingen. Wij mochten losgaan op Dark Pecan (nummer 17), Lena’s Breakfast (nummer 24), Blueberry Cheesecake (nummer 14) en Banana Break (nummer 12).

Smaken

De smaken zijn stuk voor stuk uniek en uitgesproken: de ene wat meer dan de ander natuurlijk, maar de typerende smaken die ook in de namen terugkomen komen duidelijk naar voren. De noten zijn lekker vers en krokant – zelfs de cashewnoten hadden een lekkere bite – en vooral de Dark Pecan heeft een geweldig rijke smaak. Pecan en koffie-chocolade zijn echt briljante smaakcombinaties! Laat je ook maandelijks verrassen door een lekker pakketje van Bites We Love! Wil jij het eens proberen? Met de kortingscode COOL2015 krijg je een mooie kennismakingskorting! Ga dus snel naar www.biteswelove.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.