logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Bionina natuurlijke frisdrank


Bionina natuurlijke frisdrank

Een biologische frisdrank: hoe zit dat? Natuurlijk wil je met een hart voor natuur en milieu ook wel eens lekker genieten van een fris glas sprankelend drinken. Maar ja – hoe doe je dat met een gerust geweten? Bionina geeft de oplossing. Het sprankelende bronwater wordt aangevuld met de Bionina fruitbomen, die lekker staan te genieten in de Italiaanse Apennijnen. Voor het kweken van die vruchten wordt geen chemische meststoffen of pesticiden gebruikt, wat er voor zorgt dat de lokale fauna beschermd wordt.

recensie-bionina

Door het gebruik van biologische middelen hebben de Bionina Frisdranken bovendien een lekker fruitige smaak. En dat niet
alleen, want ook de kleur is afkomstig uit natuurlijke bestanddelen! En dus kun je genieten van vier verschillende varianten: Uncle Pomegranate and the Cranberries, Miss blood orange, Lady pink grapefruit en Mister lemon (waarom moeten de mannen altijd de zuurpruim zijn?). Wij mochten ze alle vier proberen, en bij ons kwam de Miss Blood Orange echt op de eerste plek, met stip. Lekker zoet, flink sprankelend: en frisse drank zonder een te zoet karakter, waardoor je dus niet na een halve minuut weer dorst hebt. In alle drankjes zit overigens een combinatie van fruit: de grapefruit is dus niet wrang, maar heeft een lekker bittertje, en bij de Lemon zullen je kaken zeker niet samentrekken van het zuur!

Bionina is een geweldig antwoord op de vele commerciële frisdranken vol suiker en met kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Deze blikjes zijn handig om mee te nemen, zien er lekker eigenwijs uit, en het belangrijkste is natuurlijk wel dat de inhoud biologisch is, en dat de ingrediënten op een verantwoorde wijze verkregen wordt. De Bionina dranken zijn niet alleen in blikjes verkrijgbaar, maar ook in grotere flessen. Meer informatie lees je op: http://www.bionina.com/nl/organic-sparkling-juice-drink

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.