logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

In stijl wakker worden met Bigben kubus wekkerradio


bigben-kubus-wekkerradio-yellow-cab

Met sommige dingen zijn ouders een beetje laks. Wat laat. Wellicht zonder reden, misschien juist ook wel. Je weet het niet. Een voorbeeldje? De wekker. Hoe lang heeft het geduurd voor je eindelijk een lekker op je kamer had? Waarschijnlijk best lang, toen je al lang en breed klok kon lezen. En dan toch iedere keer mopperen dat ze je ’s ochtends wakker moeten maken. Raar volk, die ouders! We hebben gelukkig een gadget gevonden waarmee is een makkelijk over de streep kunt trekken: de Bigben Kubus wekkerradio RR70.

Cool design

Het meest opvallende aan deze wekkerradio is de vorm en het ontwerp ervan. De vierkante blok heeft aan de voorkant een groot en helder display zitten, waarop je bijvoorbeeld de tijd kunt zien. Of de radiozender waar je luistert, of natuurlijk het allang dat je hebt ingeschakeld. De klok en radio zitten verpakt in een vierkant doosje, dat met stoere ontwerpen is gedecoreerd. Zo is het niet alleen een praktisch product, maar ook nog eens een ontzettend cool uitziende wekkerradio, waarmee je de stijl van je kamer nog eens kunt benadrukken. De Bigben Kubus Wekkerradio RR70 is verkrijgbaar in heel veel verschillende ontwerpen, van camouflageprint tot de vlag van Groot-Brittannie en van de Eiffeltoren tot de gele taxi’s van New York – en van alles daar tussenin.

rr70persbericht

Functioneel

Zoals bij veel dingen is het ook bij de Bigben Kubus Wekkerradio RR70 belangrijk dat hij functioneel is. Hij moet wel doen wat hij beloofd! En dat is gelukkig helemaal het geval. Deze stoere wekkerradio zit vol handige en praktische functies waar je veel plezier aan zult beleven. Het coolste van de wekkerradio vind ik wel dat er een digitale radio in zit. Veel wekkerradio’s hebben namelijk een radio waarbij je met een draaiwieltje de zender moet selecteren. En met dat bedrijf hield zich gaat het nog wel eens mis, want als je er onmiddellijk aankomt wordt je wakker met een stoorzender. En dat is niet fijn! Gaaf is bij deze digitale radio ook dat er geen de antennekabeltje nodig is. De antenne zit gewoon ingebouwd in je wekkerradio. Je hebt daarnaast twee verschillende alarmen die je kunt voorprogrammeren. Dat is erg handig, zo kun je zowel voor doordeweeks als voor het weekend een aparte werktijd instellen.

Bediening

De knoppen op de radio zijn duidelijk benoemd. Wel vond ik het even wennen dat de knoppen verdeeld zitten over de linkerkant en de rechterkant van het schermpje. Volume omlaag zit bijvoorbeeld links, volume omhoog zit rechts. Op zich logisch, maar het is wel even wennen. Een andere gave functie is de projector! Je kunt de tijd laten projecteren op je muur of je plafond. Dat geeft best veel licht, misschien vind je het helemaal niet zo fijn, maar gaaf is het wel! Met een druk op de knop kun je de tijd overigens in spiegelbeeld zetten, zodat je hem altijd goed kunt lezen.

Conclusie over {titel}

Een stoere wekkerradio met lekker veel functies. De dubbele wektijd is heel praktisch, en de radio geeft een prima geluid. De extraatjes maken de radio echt cool!
Door: CooleSuggesties
Score: Bigben Kubus Wekkerradio krijgt 4,3 van de 5 punten.

Informatie

Kubus wekkerradio RR70, Bigben
Prijs: 40 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.