logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Berg je SmartMax in stijl, SmartGames

SmartGames staat niet alleen bekend om zijn leuke speelgoed, door tal van critici wordt ook steeds de compacte verpakking van de spellen geprezen. Ook bij de SmartMax collectie gaat SmartGames op deze trend verder. Voor SmartMax, de speelgoedlijn die bestaat uit onnoemelijk veel staafjes, bollen en meer bouwmaterialen, kwam SmartGames met een wel heel toepasselijke opbergvorm op de proppen.

Nadat je met de diverse SmartMax-staafjes een gigantische toren hebt gebouwd, maar deze helaas omver hebt zien vallen, kan je alles vanaf nu op een toepasselijke manier opruimen. Daarvoor ontwierp SmartGames een grote SmartMax-opbergstaaf, een zeer praktische verzamelton in de vorm van de kleine bouwstaafjes.

Deze ton heeft een aantal voordelen. Zo zal je kind met meer plezier zijn SmartMax-onderdelen opruimen nu hij alles in een coole SmartMax-verzamelton kan gooien. Dat is veel leuker dan alles in een plastic box te moeten verzamelen. Gezien de opvallende verschijning van de verzamelton, zal je kind ook niet lang naar zijn speelgoed moeten zoeken.

Er bestaan twee soorten verzamelstaven. De blauwe versie die voor de helft is gevuld met 42 SmartMax items in de vorm van staven, bollen, een boekje met tips, etc. Daarnaast komt SmartMax met een volledig gevulde rode variant. Deze is volledig gevuld met maar liefst 84 SmartMax-attributen.

SmartMax opbergton, Smart Games
Leeftijd: vanaf ca. 2 jaar

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.