logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een drukke ochtend maak je meteen gezond met Belvita Soft

belvita softJe kent het vast wel: de ochtendspits. Iedereen heeft zijn eigen plan en planning. De één wil lekker uitgebreid douchen en lang tutten voor de spiegel om alle krullen in model te krijgen (ik kijk niemand aan), de ander neemt genoegen met een snelle douche en verlangt naar een goede kop koffie. Toch zijn er meer dingen te doen: lunchpakketten moeten gemaakt, fruit geschild en gesneden, drinkbekers gevuld en gekoeld… en dan moet er natuurlijk ook nog ontbijten worden. Want zonder ontbijt is het gegarandeerd een slecht begin van de dag.

Gezond ontbijten

Natuurlijk moet je aan je gezondheid denken als je ontbijt. Je kunt ontbijtgranen nemen met vrolijke cartoonfiguren die stijf staan van de suiker. Die zijn lekker en snel klaar te maken, maar natuurlijk helemaal niet gezond. Een beter alternatief is belVita: gezonde ontbijtkoekjes die bestaan van maar liefst 5 soorten ontbijtgranen. Waren er vorig jaar nog krokante belVita ontbijtkoekjes geïntroduceerd, nu is het tijd voor een zachte variant. Met chocolade of bosvruchten. En dat is toch gaaf, ontbijten moet koekjes! De nieuwe belVita Soft bevat niet alleen vijf soorten granen, maar krijgen een subtiel krokant bite-je door gepofte granen (heel subtiel) en zijn rijkelijk voorzien van bosvruchten of chocolade. Vergeet hem overigens niet aan te vullen met een portie fruit en zuivel!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt


Recensie over Belvita Soft

De apart verpakte zachte koekjes zijn erg lekker. Ze smaken een beetje als een kwarkbol, met een iets grovere structuur. Ze vullen goed, dankzij de vele granen die erin verwerkt zitten. Toch bevatten ook deze koekjes een fikse dosis suikers, naast de goede stoffen die je een flitsende start geven. In vergelijking met de harde koekjes zijn deze een stuk aangenamer eten, zonder de harde stukjes die we daar soms tegenkwamen. Het is de vraag: ga je voor de volle chocoladesmaak, of juist voor de frisse fruitsoorten?

Score: 8


Informatie

Belvita Soft, Belvita
Meer weten?
Prijs: 2.49 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.