logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Beados ontwerpstudio

beados ontwerpstudio

Ben je bekend met strijkkralen? Dan weet je hoe leuk het is om iets bij elkaar te puzzelen en er een echt voorwerp van te maken. Het nadeel van kralen is echter dat je ze moet strijken met een heet strijkijzer, en dat ze dan niet altijd even goed blijven kleven. Beados is dan een heel goed en mooi alternatief. Het werkt met pinnetjes, waarop een felgekleurd bolletje is geplaatst. Spijt ze nat, en de bolletjes kleven aan elkaar!

In de Beados ontwerpstudio krijg je 500 Beados, in de kleuren geel, zwart, rood, blauw en groen. Deze Beados zitten netjes geordend in je ontwerpstudio. Het plateau van de studio bestaat uit een rooster, waar je de beados in kunt leggen voor je ze natspuit. Dat rooster – en dat is superleuk – kun je van het plateau halen. Onder dat plateau kun je dan een afbeelding leggen die je kunt namaken! En dat kan van alles zijn: een eigengemaakte tekening, een foto, of één van de meegeleverde sjablonen. Maak je een eigen tekening, dan kun je die inkleuren met de meegeleverde stiften, in dezelfde kleuren als de Beados-kralen. Leg je de tekeningen of de sjablonen nu onder het rooster, zie je precies waar je de kralen moet neerleggen.

Om de Beados tenslotte aan elkaar te laten kleven moet je ze natmaken. Dat doe je natuurlijk ook in stijl, met de speciale Beados-spuitbus, die je er ook bij krijgt. Zo heb je een geweldig alles-in-eenpakket, waarmee je uren bezig kunt zijn. Kralen kun je ook in losse pakketjes bijkopen (5,99 euro voor 500 kralen), zodat je nog meer kunstwerken kunt maken. Het handige van Beados is bovendien dat het, net als een kralenplank, niet in één keer af hoeft. Je kunt het dus rustig even wegzetten en er een andere keer aan verder werken.

De Beados ontwerpstudio is een geweldig alternatief voor strijkkralen. Door de handige studio kun je zonder problemen je eigen tekeningen en foto’s omtoveren tot eigengemaakte kunstwerken. Dat is wel wat moeilijker dan het gebruik van de meegeleverde sjablonen natuurlijk, maar wél superleuk!

Beados ontwerpstudio
Prijs: 22,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.