logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Beados Glitter Beads


Ken jij Beados al? Een variant op de alom bekende strijkkralen, maar dan eentje waar geen strijkbout aan te pas hoeft te komen om ze aan elkaar te laten kleven. Spuit ze eenvoudigweg nat met een sproeiertje en laat je creatie drogen: je zult zien dat ze stevig aan elkaar blijven kleven! De verschillende sets worden geleverd met ronde plateautjes waar je verschillende vormen op kunt maken en papieren sjablonen die je er onder kunt leggen en kunt gebruiken als voorbeeld. Leg de juiste kralen op de juiste plek en het kan niet mis. 

De nieuwste variant beados zijn de Glitter Beads. Schitterende beados – letterlijk! En er zijn verschillende sets verkrijgbaar met deze Glitter Beads. Zo krijgt de Starterset een sprankelende versie en komen nieuwe glittersets uit, zoals de Activiteitenset Prinsessenkasteel. Wil je de glitterwereld uitbreiden? Dan zijn de Thema Navulsets Ponystallen, Uit Kamperen en Koninklijke Kinderkamer echt iets voor jou. Met de magische kraaltjes van Beados maak je in een handomdraai de meest kleurrijke en sprankelende creaties!  

Wij mochten al eerder kennismaken met de Beados, maar waren toch wel heel nieuwsgierig naar deze nieuwe glinsterende kralen. Want zowel voor jongens als meisjes hebben de Beados een fijne aantrekkingskracht. Het is dan ook heel bijzonder om de kraaltjes aan elkaar te laten kleven, gewoon door het toevoegen van wat water! Naast de sjablonen kun je natuurlijk ook zelf aan de slag met de Beados, en vrij experimenteren met de verschillende kleuren. Met de meegeleverde hulpjes wordt het neerleggen van de kralen een fluitje van een Beados. 

Glitter Starterset € 14,99
Ben je een beginnende Beados creatieveling? Dan is de Starterset wat voor jou! De set bevat naast honderden glitterkralen een pen voor verwisselbare kleurencapsules, een waterspray, zes ontwerpen en houders om je gemaakte creaties in te zetten. Zo heb je alle benodigdheden om gelijk aan de slag te gaan!

Glitter Activiteitenset € 19,99
Eerder werden de Activiteitensets Theepotcafé en Familiehuis  met gewone kralen uitgebracht. De nieuwe setPrinsessenkasteel bevat maar liefst 600 glinsterende kralen, twee werkbladen, een waterspray, een handige pen, een kralenbakje, houders en acht Koninklijke sjablonen voor een betoverende Beados ervaring. Maak een kroontje, een prinses of gebruik je fantasie en maak met de kralen je eigen sprankelend ontwerp!

Glitter Thema Navulset € 9,99
Wil jij je Beados wereld verder uitbreiden? De nieuwe Glitter Navulsets bieden voor ieder wat wils! Zo maak je een sprankelend paard met de setPonystallen of een blitse camper met de set Uit Kamperen. Met Koninklijke Kinderkamer maak je een complete en schattige kinderkamer. Bij elke set zitten zes thema gerelateerde ontwerpen en met behulp van het bijpassende achtergrondje en speelvlak maak jij je themawereld helemaal af!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.