logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Barbie bloemenfee, Mattel


Barbie bloemenfee

Barbies hebben iets magisch. Soms letterlijk. Zoals deze Barbie bloemenfee: twee grote en kleurrijke vleugels geven dat weg, laat staan haar kroontje of lange, sierlijke schoenen. Maar er is nog iets magisch aan deze Barbie: je kunt haar op magische wijze voorzien van bloemen!

Zodra je deze barbie uitpakt, klik je de grote vleugels op haar rug. Deze zijn gemaakt uit een scharnierend frame, waaraan een mooi en kleurrijke stof op is bevestigd. Ze scharnieren op de rug. Schommel je Barbie heen en weer, dan bewegen de vleugels automatisch mee. Geniaal systeem, geen batterijen nodig! Jammer is wel dat je de vleugels niet kunt verwijderen. Ze blijven op de Barbie zitten. Daardoor is het wat lastiger opbergen, zeker omdat ze niet zelf kan staan.

Bij de Barbie bloemenfee zit een soort toverstafje. Een koker, met een verend mechanisme erin. Deze kun je laden met bloemetjes, die zijn voorzien van een stukje stevig klittenband. Heb je alle bloemetjes in de toverstaf gedaan, dan kun je daar de vleugels mee aanraken. De bloemen blijven één voor één kleven, en vouwen langzaam open. Magisch! Het leuke is dat je dochter niet weet welke kleur er tevoorschijn zal gaan komen. Het blijft dus een beetje een verrassing, hoe goed ze ook de plaats van de bloem plant. Een geweldige uitbreiding op Barbie.

Barbie bloemenfee, Mattel
Prijs: 29,99 euro
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.