logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Baby ziet… kijkboek voor baby’s

9789002247316 baby ziet

Baby’s kunnen nog lang niet zo veel zien dan wij volwassenen. Dat vergeten veel volwassenen meer dan eens. Al die kleurige dingen boven het bedje, die rare bekken trekken – het heeft allemaal geen zin. Die visuele ontwikkeling gaat echter razendsnel. Als je kindje twee maandan oud is, heeft het een sterke voorkeur voor zwart-witpatronen. Een maandje later, als je baby drie maanden oud is, wordt de aandacht getrokken door patronen in dit kijkboek voor baby’s, in combinatie met felle kleuren.

Het stevige kartonboekje Baby ziet… is dan ook heel geschikt als kijkboek voor baby’s van enkele maanden oud. Het staat vol patronen in zwart-wit en in primaire kleuren. Dat vinden ze superinteressant, en gaan ze steeds meer aan de slag met het ontdekken van patronen. Daardoor wordt de visuele ontwikkeling gestimuleerd. Maar dat is natuurlijk niet het enige leuke aan dit boekje. Het stevige boekje kan tegen een stootje. Je kunt je kindje dus lekker op schoot nemen en tegen je aanleggen, om samen te bladeren, geluidjes te maken, te kijken en gewoon lekker samen bezig te zijn. En dát contact is ook heel belangrijk!

Baby ziet… 
Oogappel, oktober 2012, 22 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 0 jaar. ISBN: 9789002247316


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.