logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De avontuurlijke Brinky koekjes


Het merk Brinky is bij iedereen wel bekend: je hebt vast wel eens de voorverpakte kinderkoeken als (choco) fourré of chocoladewafels geproefd! Het merk ligt inmiddels met 3 nieuwe fourré-varianten in de supermarkt. Want inmiddels zijn ook Brinky Fruit Magic, Choco Magic en Black Magics. te koop.

Met deze nieuwe producten is ook de verpakking onder handen genomen. Ze zijn voortaan herkenbaar aan een oranje kleur en een plaatje van de stoere Brinky. Brinky is een  avontuurlijk, energiek mannetje. Brinky’s zijn er om mee te nemen, uit te delen of thuis van te smullen.

De koekjes zijn verkrijgbaar in handige minirolletjes-meeneemverpakkingen, waar vijf kleine koekjes in zitten, of als een grote rol, een formaat voor in de koektrommel. De nieuwe varianten Fruit Magic en Choco Magic hebben net als de gewone sandwich biscuits een lekkere, zachte crèmelaag, en bovendien een stervormig element. In de Fruit Magic is deze gevuld met een fruitgelei, bij de Choco Magic is de stervormige uitsparing gevuld met chocolade.

Wij zelf (als volwassen testpersoon) waren vooral te spreken over de Black Magic: een donker koekje met een pure chocoladesmaak, met daar tussenin de heerlijk zachte en vooral zoete vanillecrème, die naast de lekkere smaak ook nog eens overheerlijk ruikt. Combineer in je gedachten maar eens de geur van chocolade met vanille… Onze kinderen waren er echter niet zo over te spreken, bij hen was vooral de zoete en frisse Fruit Magic favoriet.

Brinky…. altijd op zoek!

Kinderen op de basisschool zijn nieuwsgierig, ontdekken de wereld en houden van leuke maar vooral lekkere dingen. Net als de kinderen, is Brinky altijd op zoek naar iets lekkers. Hij trekt er op uit en beleeft de nodige avonturen, waarmee hij de fantasiewereld van kinderen prikkelt. Voor moeders zijn de Brinky’s ideaal; dankzij de verschillende verpakkingen zijn ze geschikt voor thuis, op school of om uit te delen. Een lekkernij tegen een betaalbare prijs.   

Brinky biedt een gevarieerd assortiment aan met 7 producten in verschillende formaten en smaken. Wanneer de scholen weer beginnen zijn alle producten van Brinky te koop bij de betere supermarkt.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.