logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Autodrop Ritsers: Drop én chocola is de nieuwe smaaksensatie


20150509_135146 (1)Romige melkchocolade en zachte zoete drop, het zijn de lievelingen uit het snoepschap. Wij mochten die combinatie al eens eerder proberen met de drop+chocolade van Meenk, maar Autodrop heeft ook een variant op de markt gebracht: Ritsers, een (te) gekke combinatie van chocola en drop. Dat laatste is hun slogan, maar zonder twijfel of aarzelen waar. En dacht je dat het bleef bij drop en chocolade? Welnee! In het dropje zelf zit ook nog een zachte kern. Geen gebruikelijke combinatie, maar eenmaal gewend ben je geheid niet meer te houden. De melkchocolade is zacht en romig, en een relatief dun laagje vergeleken met de drop. Die is ook zacht, en zoet bovendien. Lekkere dooreet-snoepjes voor een echte lekkere snoeptrek. Ritsers zijn forse bollen, en verkrijgbaar in drie verbijsterend lekkere smaken, Drop & Choco, Drop & Choco Aardbei en Drop & Choco Salmiak. Ze zijn verpakt in een handige eigentijdse cup. Die extra smaken salmiak en aardbei komen overigens tot stand door een laagje poeder: de chocolade en gevulde drop (op zich al erg lekker) zijn bij ale drie de varianten gelijk , en zorgen voor een net iets andere smaakbeleving. Dit zijn de drie smaken: Ritsers Melkchoco Een te gekke combinatie van zoete drop met romige melkchocolade die zorgt dat je nooit meer hoeft te kiezen tussen je favoriete lekkernijen. Ritsers Aardbei Een aardbei gedoopt in chocola is het toppunt van liefdesvoedsel. Ga maar na wat een dropje gedoopt in chocola en aardbei met je doet. Ritsers Salmiak Salmiak en drop horen bij elkaar als een auto en een snelweg. Ze kunnen zonder elkaar genoten worden, maar het wordt pas echt lekker als je ze samenvoegt. Doe daar nog een laagje chocola bij, en you are in for a very special ride…

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Ritsers smaken alledrie Voor echte droplovers Drop met chocola, wie eet zoiets? Nou, in de Scandinavische landen zijn ze er al gek op, en dat zijn net zulke dropliefhebbers als wij. Geloof ons, je moet er misschien even aan wennen, maar dat handige, hersluitbare potje is leeg voor je het weet. N.B. Autodrop ondersteunt duurzame cacaoteelt door het inkopen van UTZ gecertificeerde cacao voor dit product.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. chris sent avatar
  chris sent

  Heerlijk aardse combinatie en na Scandinavie eindelijk ook in Nederland te koop. Maar waarom in van die stomme achterhaalde en bovendien zeer milieuonvriendelijk plastic potjes? Slechte marketing. Gemiste kans.

  1. Sanny avatar
   Sanny

   Heb net de choco drop variant geproefd en oh wat is dat vies zeg.Ben gek op chocolade en drop maar die combinatie samen is echt niet lekker.Gooi het potje straks zo in de vuilnisbak, weer een mislukt product op de nederlandse markt.Wel jammer.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.