logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Autodrop centre filled – drop met een vloeibare vulling


Onlangs heeft Autodrop een nieuwe snoepvariant geïntroduceerd: de bekende autodrop (zo lekker, het zou verboden moeten worden!) maar dan met een vloeibare vulling. De dropjes zijn er in drie varianten: drop, fruit en cola. Voor wie niet kan kiezen: er is een mengzak, waarin van alle drie de varianten een smaak zit verwerkt.

Zoals gezegd bestaat het assortiment uit drie varianten. Rally Rijders is de dropvariant. Zoet en salmiak, met een vloeibare (lees: siroopachtige) dropvulling. De Fruit Karren is de fruitvariant van het stel: aardbei, sinaasappel en perzikgum, gevuld met een superzoete vulling. Voor de echte zoetekauw. De Cola Caddies gooien het over de klassieke boeg: klassieke voertuigen met colasmaak en cloeibare colaculling: ga je voor klassiek, normaal of cherry coke? Wil je niet kiezen? Ga van door alle drie (verkrijgbaar in zakken van 80, 150 of 205 gram), of kies voor Volle Karren, met uit elke soort Centre Filled drop een smaak. Een aangename kennismaking!

Bijzonder aan de autodrop is niet alleen de vloeibare vulling, waarbij menigeen zich afvraagt hoe ze dat in die snoepjes hebben gekregen, maar het feit dat er geen gelatine is gebruikt om de gums te maken! Een kleine consessie is de structuur van de gum, die wat steviger is dan je wellicht gewend bent, maar daartegenover staat wel dat hij nauwelijks aan je tanden plakt. Een echt lekkere dooreter, dus, perfect voor in de file – die staan er momenteel genoeg – of gewoon lekker thuis.

Autodrop Centre Filled
Prijs: 1,49 euro

Meer informatie? www.autodrop.nl

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.