logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Australian paaseieren

IMG_5158Het exclusieve (of moeten we zeggen eggsclusieve, zo voor de Paasdagen?) merk Australian staat al jaren lang garant voor overheerlijke en eerlijke chocolade. Geweldig geschikt voor bijzondere genietmomenten. Of gewoon voor tussendoor natuurlijk, want ook de chocolade en bonbons zijn overheerlijk en smelten verrukkelijk weg in je mond. Een feest om te eten, en daarom ook een feest om te krijgen of te geven! Speciaal voor de Paasdagen pakken ze even extra uit met overheerlijke eieren. Wat dacht je van prachtige Paaseieren met eetbare metallic poeder, of de biologische Dodo eggs met hazelnoot? Maar er is nog veel meer keuze, met als toppers de 325-gram zware paaseieren, gedecoreerd met noten en andere lekkernijen, zoals deze pure variant, voorzien van noten en nougat.

Dit holle ei is een waar feest om naar te kijken. Hij wordt geleverd in een chique uitziende koker, waar hij door twee kartonnetjes op zijn plek wordt gehouden. De dikke laag pure chocolade is helemaal handgegoten en smaakt erg lekker. Niet te wrang, maar ook zeker niet te zoet. Dankzij de noten en de nougat krijgt de pure chocolade een aangename nasmaak, het bitter-pure van de chocolade wordt helemaal opgeheven door de fijngesneden brokjes noot en nougat.

Benieuwd naar bijvoorbeeld de Dodo-eieren van Australian? Daar hebben we al eerder over geschreven, onze bevinden daarover vind je in deze recensie!

Medium Egg, 70 gram, 3,50 euro
Dodo Eggs, 150 gram, 6,95 euro
Dodo Eggs Organic Nuts, 150 gram, 7,95 euro
Large egg, 250 gram, 17,95 euro
Large egg Nuts, 325 gram, 19,95 euro

Naast de natuurlijke chocolade producten produceert Australian ook biologische koffie en een breed assortiment premium ice cream. Meer informatie: australianhomemade.com

Andere suggesties voor paaseieren? Wij zetten de coolste paaseieren op een rijtje.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.