logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Australian Gold: veilig zonnebaden en mooi bruin worden


De zon komt er weer aan! Tijd om er lekker van te genieten, want het is ook nog eens goed voor je – met mate. Een goede bescherming draagt bij aan een fijne beleving. Je wilt natuurlijk niet alleen maar bakken en verbranden… geniet van de zon, en bouw het langzaam op. En gebruik een goede beschermer, zoals de heerlijk tropisch ruikende zonneproducten van Australian Gold. De productreeks bestaat niet alleen uit beschermende, veelal watervaste zonneproducten, maar ook uit verzachtende en verzorgende after-sun producten. Je koopt ze overigens bij de Etos.

Australian Gold is zowel in Amerika als Europa marktleider op het gebied van hoogwaardige zonneproducten. Naast een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming, zijn de Australian Gold- zonneproducten zweet- en waterproof. Je kunt er dus lekker mee op het strand, of je er flink mee in het zweet werken op je fiets. Alle samenstellingen zijn bovendien verrijkt met intensief verzorgende werkstoffen zoals olijfolie, aloë vera, groene thee-extract, Australische tea tree olie, vitamine E en allantoïne. Alle producten zijn 100 % parabenen vrij, ook worden geen Nano ingrediënten in de SPF formules gebruikt.

Gaat het bruinen zelf je niet snel genoeg? Dan kun je gebruik maken van de Australian Gold Bronzing Dry Oil Spray Intensifier. Je kunt hem in de buitenzon gebruiken, en zorgt voor het intensiveren van de bruine teint. De ‘Colorboost Tan Maximize’-formule in combinatie met de natuurlijke bronzers uit wortelzaad, banaan en zwarte walnoot zorgt voor een intensieve en diepe bruining van de huid. De toegevoegde annatto olie, Australische tea tree 0lie, aloë vera, vitamine E, panthenol en zonnebloemzaadolie verzorgen de huid intensief. Helaas hebben wij ‘m, wegens gebrek aan zon, nog niet kunnen uitproberen…

australian gold bronzerDe producten van Australian Gold zijn verkrijgbaar als spray, maar ook als normale knijpflessen. Voor ieder wat wils, dus. De spray gels zorgen voor een supersnelle en extra diepe bruining. Je kunt kiezen uit beschermende factoren 6, 10, 15 en 30. Deze gels worden vrijwel direct door de huid opgenomen, en laten dus geen vette sporen achter. Een groot pluspunt, je kleding blijft niet kleven!  Bovendien kun je kiezen uit gels mét of zonder bronzers. Het voordeel van een spray is dat je ook op lastig te bereiken plekjes kunt komen, al vanwaar je ‘m kunt uitsmeren. Wil je liever smeren in plaats van sprayen, dan kom je bij de lotions uit. Deze zijn ook water- en zweetproof, en laten zich makkelijk uitsmeren. Ze worden ook snel door de huid opgenomen. Het voordeel is dat ze naast factor 30 ook in factor 50 plus te verkrijgen is.

Wanneer de huid door een lange dag aan het strand of op zee onverhoopt oververhit of verbrand is, biedt de formule van Australian Gold Soothing Aloë After Sun Gel directe verzachting, kalmering en verkoeling. De gel bevat een hoog gehalte aloë vera. Deze plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen. Wanneer de formule op de verbrande of geïrriteerde huid wordt aangebracht, trekt deze snel in de huid. Dit zorgt direct voor verlichting van de geïrriteerde huid. De formule kalmeert bovendien onmiddellijk een rode of verbrande huid. EXTRA GEBRUIKSTIP: Door de gel in de koelkast te bewaren, wordt de huid extra verkoeld en aangenaam verfrist na het zonnebaden.

Australian Gold Assortiment

• Australian Gold Bronzing Dry Oil Spray Intensifier € 14,95/237 ml.
• Australian Gold SPF 10 Spray Low Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold SPF 15 Spray Medium Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold SPF 30 Spray High Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Bronzer SPF 6 Spray Low Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Bronzer SPF 10 Spray Low Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Bronzer SPF 15 Spray Medium Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Bronzer SPF 30 Spray High Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold SPF 30 Lotion High Protection € 14,95/237 ml.
• Australian Gold SPF 50 Lotion € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Soothing Aloe After Sun Gel € 14,95/237 ml.
• Australian Gold Moisture Lock Tan Extender Cream € 14,95/237 ml.

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.