logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: AriZona Iced Tea


arizona iced teaVeel mensen hebben inmiddels ontdekt hoe dorstlessend thee is. En dan niet alleen warm, maar ook koud. Ice Tea is ontzettend populair, waarbij steeds meer mensen het drankje zonder prik nuttigen. Maar: veel Ice Tea die je koopt zit boordevol suiker, waardoor ze minder dorstlessend zijn dan je hoopte. AriZona Iced Tea wil hier verandering in brengen – en met succes!

De opvallende flesjes kunnen je zeker niet ontgaan: de kunststof flesjes zijn omwikkeld met vrolijke, Oosters aandoende prints, die zonder uitzondering je aandacht zullen trekken. Na dat je het drankje op hebt zullen de flesjes ook zeker niet misstaan in je interieur. Misschien heb je d’r een leuk plekje voor in je keuken, of gebruik ze als leuk klein vaasje! Maar hoewel het uiterlijk van het flesje erg leuk is, gaat het natuurlijk vooral om de inhoud ervan!

Er zijn namelijk wee nieuwe smaken van AriZona Iced Tea op de markt gebracht: Green Tea Zero en Half & Half. De Green Tea Zero zegt eigenlijk al genoeg: het is groene, thee, zonder suiker. De normaliter wrange smaak van groene thee wordt echter volledig weggecijferd door de combinatie van ginseng en honing. Daardoor heb je een verrukkelijk verfrissend drankje zonder de slechte eigenschappen die suiker heeft. En zonder die typerende suikersmaak. Deze AriZona Green Tea Zero is dus zeker wel zoet, maar absoluut niet té zoet. De kenmerkende smaak van groene thee is echter wel aanwezig, en daar moet je van houden.

De AriZona Half & Half is een stuk toegankelijker. Het is een mix van zwarte thee en citroenlimonade. Het effect is verbazingwekkend lekker. Ook deze Iced Tea is lekker zoet, waarbij je de onderliggende smaak van zwarte thee vooral als subtiele nasmaak in je mond hebt. Daardoor is ook deze ice tea heerlijk dorstlessend. Zowel de limadesmaak als tde theesmaak vloeien in elkaar over: hij is niet zo zuur als citroenlimonade, maar ook niet zo sterk als zwarte thee. Dankzij de natuurlijke zoetstoffen doet de smaak eerder denken aan een soort ice tea perzik.

Kenmerkend voor AriZona Iced Tea staat voor gezond genieten. Het merk, dat al vanf 1971 actief is, naajt zuhn 100% natuurlijke producten zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Bovendien vakken ze zeker op, en kun je er absoluut op straat mee gezien worden. Bovendien zijn de lege flesjes naderhand ook een echte eye-catcher. Er zijn zelfs genoeg trends mee gespot op het internet – doe maar eens een zoektochtje op Pinterest naar AriZona!

AriZona Iced Tea is verkrijgbaar in de smaken Blueberry White Tea, Lemon, Green Tea Zero, Peach, Original Green Tea with Honey, Half & Half en Pomegranate Green Tea. Die laatste drie smaken koop je ook in flessen van 1,5 liter.

Prijs en verkrijgbaarheid:
Prijs: 1,09 euro voor 50cl, 1,99 euro voor 1,5 liter.
Verkrijgbaar bij: diverse supermarkten (oa. Albert Heijn, tankstations en horeca)
Meer informatie: www.abrandnewday.nl

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.