logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Alles over friet, Anne de la Forest


Friet heeft in relatief korte tijd de hele wereld veroverd. Vanuit Frankrijk is het verspreid naar Nederland, Belgie, Engeland, de Verenigde Staten… en ieder land heeft er zijn eigen ding mee gedaan. Overal smaakt deze snack net anders. Maar waarom? En hoe zijn die tradities nu ontstaan? Hoe maak je de Britse Chips, de Franse Frietjes en de Vlaamse Patatten? In dit boek, voorzien van schitterende foto’s, ga je mee de wereld rond. Het boek zelf is vormgegeven als een echt ouderwets receptenboek, met een imitatie-linnen omslag en een mooi rood-wit geblokte rug. Een stoere uitgave! Maar natuurlijk moet er ook een stukje verteld worden over hoe je nu die perfecte friet maakt. Welke aardappelen gebruik je, welke olie, hoe maak je ze schoon en wat is nu echt het perfecte recept? Anne de la Forest vertelt je alles. Zelfs welke frituurpan je het beste kunt gebruiken! Naast die basistechnieken staan er maar liefst 30 recepten in. En niet alleen van normale aardappelfriet, maar ook van andere groenten en fruit. Verrassende recepten, vernieuwende recepten en de traditionele. Bak ze bruin! Alles over friet, Anne de la Forest Gottmer, juni 2014, 128 pagina’s, hardcover. Prijs: 17,95 euro. ISBN:

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.