logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: AH To Go: Quinoa sushi en knapperige gerstsalade met sojabonen


Lunchen met brood kan natuurlijk, maar als je de mogelijkheid hebt om even iets vers te halen is dat toch een stuk lekkerder. Zeg nou zelf: wat heb je liever – en boterham met kaas die je ’s ochtends al gesmeerd hebt, of een verse salade? Bij een AH-vestiging, en speciaal bij een AH to go heb je ontzettend veel mogelijkheden om snel een verse lunch of maaltijd te halen. Bovendien breiden ze het ook regelmatig uit! Vanaf deze week kun je bijvoorbeeld genieten van Quinoa sushi en Gerstsalade met sojabonen en oosterse vinaigrette. De sushi en salade zitten in een handige to go verpakking. Zo kan de lunch snel en gemakkelijk mee in je tas, in de trein of naar ’t werk en kun je lekker en vers lunchen. De nieuwe Quinoa sushi en Gerstsalade zijn ook lekker als tussendoortje of als makkelijke maaltijd.

IMG_5071Vers bereide Quinoa sushi

Sushi-liefhebbers opgelet, want vanaf nu kun je bij Albert Heijn to go terecht voor acht kant-en-klare sushi’s. Ze zitten in vier varianten in een verpakking, compleet met een klein zakje wasabi, sojasaus én opvouwbare chopsticks. De neutrale sushi is er in vier verschillende varianten. Bijzonder is dat bij twee varianten de sushirijst vervangen is door quinoa, waardoor je genoeg vezels binnenkrijgt. Het compacte sojaflesje werkt perfect om je sushi te besprenkelen. De sushi bestaat uit:

IMG_5073– Quinoa rijstrol met een vulling van avocado, surimi en een coating van zeewierparels
– Quinoa rijstrol met een vulling van zalm en komkommer
– Rijstrolletje met daarin garnalenmousse en een coating van quinoa
– Rijstrolletje met een vulling van omelet, avocado en een coating van quinoa

De Quinoa sushi is verkrijgbaar voor € 4,99.

IMG_5088Knapperige Gerstsalade met sojabonen

Houd je meer van salades? Dan moet je deze verrassende salade zeker eens proberen. Hij is lekker groen en knapperig, waarbij de smaak van koriander duidelijk te proeven is. Bij de salade zit een kuipje met oosterse vinaigrette. Vergeet ‘m niet te schudden voor gebruik, en gebruik net zoveel als jij lekker vind. Een heerlijke toevoeging op het saladeassortiment van Albert Heijn to go. Fris, knapperig, vers en natuurlijk ready to eat. Je kunt hem direct uit het kunststof bakje eten (nee, een vorkje krijg je d’r niet bij) maar uit een schaaltje vind ik toch wat lekkerder eten. De salade is een lekkere combinatie van gerst, sojabonen en verse groenten als spitskool, komkommer, rettich, gele wortel, paksoi en koriander. De Gerstsalade is verkrijgbaar voor € 3,00.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.