logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Agent en boef en de fopmoppen, Tjibbe Veldkamp

9789401409261 agent en boef en de fopmoppen

In dit boekje over Agent en Boef hebben beide mannen een probleem. Of beter: Agent heeft een probleem, want Boef weet te ontsnappen! En dat terwijl Agent toch heel erg goed voor Boef heeft gezorgd. Schande! Door een flauwe grap doet Agent de deur van de cel open en ontsnapt Boef.

En dan begint een echt kat-en-muisspel door de stad, waarbij Boef een spoor van grapjes achterlaat. Hij heeft namelijk een flinke hoeveelheid spulletjes gekocht in een fopshop, en die verspreid over de stad. Dat levert niet alleen veel verwarring op voor Agent, maar zorgt er ook voor dat de plaatjes in het boek ontzettend leuk zijn om naar te kijken. In werkelijk elke hoek vind je wel iets leuks en verrassends om te zien.

Het verhaal zelf is leuk en duidelijk geschreven, met een paar verrassende wendingen. Er staat niet veel tekst in het boek. Dat is ook eigenlijk niet nodig, maar sla de bladzijdes vooral niet te snel op. Hoewel het echte onderwerp in de illustraties snel gezien is, nodigen de plaatjes zeker uit tot verder kijken. Een geweldig grappig en cartoonesk prentenboek. Het is leuk voor jongere kinderen, maar ook vooral oudere kinderen zullen veel lol beleven aan het prentenboek.

Agent en boef en de fopmoppen, Tjibbe Veldkamp
Lannoo, september 2013, 96 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,99 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. ISBN: 9789401409261

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.