logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Abduction, Entertainment One

Nathan (gespeeld door Taylor Lautner) voelde zich altijd al een beetje anders, maar het idee dat hij geadopteerd zou zijn sprak heb bijhoorlijk tegen. Bij een schoolproject vind zijn studiegenootje Karen een website over vermiste kinderen, met daarop een kinderfoto van een jongetje die verdacht veel op Nathan lijkt. Nathan herkent het t-shirt op de foto: hij heeft dat exacte shirt! Eén simpele foto gooit zijn leven overhoop. Wat volgt is een spannende zoektocht van Nathan en Karen, terwijl ze worden achtervolgd door CIA en een groep criminelen. Ze durven niemand meer te vertrouwen, en langzaam ontrafelt de ingewikkelde puzzel over de grootste leugen in Nathans leven.

Abduction is een superspannende film. Het ene complot volgt het andere op, en samen met Nathan moet je uitzoeken wat de waarheid is achter zijn geschiedenis. Wat is er vroeger gebeurt, wat is waar, wie kan hij vertrouwen? Naarmate de puzzel duidelijker wordt vallen ook steeds meer stukjes over zijn verleden op zijn plaats. Zijn strenge vader, die hem de meest bizarre dingen leerde en constant met hem in de weer was met vechtsporten, heeft hem opgeleid tot een soort geheim agent! Die vaardigheden komen hem echter nu meer dan goed van pas, zo blijkt. De puzzel blijft ook ontzettend lang spannend, dankzij het feit dat er weinig wordt prijsgegeven. De oplossingen komen wel, maar niet voordal Nathan die zelf al heeft ontdekt. Een grote kwaliteit voor deze film, die je tot het laatste moment aan het beeld gekluisterd houdt.

Abduction, Entertainment One

Tijdsduur: 106 minuten, Thriller
Verkrijgbaar op: DVD (ca. 15 euro), Blu-ray (ca. 20 euro)

Deze film bij: BOL.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.