Taarten en cupcakes bakken is helemaal leuk. Het geeft een enorme voldoening om iets lekkers te bakken, en het met anderen te delen. ga je dat echter doen, dan zijn veel mensen (terecht) zich bewuster van de decoratie. Maar daarmee hebben ze ook meteen een beperking: want hoe kun je keer op keer een taart bakken en die er spectaculair uit laten zien? Telkens een lap marsepein of rolfondant gebruiken is ook niet bepaald origineel…
In het boek 300 tips voor taart- en cakedecoratie vind je flink wat verschillende technieken en trucs om toch weer iets bijzonders te kunnen presenteren. Het leuke van het boek 300 tips voor taart- en cakedecodatie is niet alleen dat het een veelheid aan technieken behandeld, maar ook verschillende materialen. Zo ga je niet alleen aan de slag met marsepeinen figuurtjes, maar gebruik je ook spuitbussen kleurstof en mallen, rollers met een motief en snijd je leuke patronen uit het marsepein. Of je gaat met botercrème aan de slag om mooie vormen te spuiten, gaat aan de slag met linten en accessoires, of smelt chocolade voor de lekkerste aanvullingen (en de mooiste decoraties) van chocolade. Een echte must-have voor alle zoetekauwen!
300 tips voor taart-en cakedecoratie, Carol DeaconLibrero, maart 2014, 160 pagina’s, paperback.
Prijs: 9,95 euro. ISBN: 9789089983749
Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel. Online bestellen kan onder andere op:
Laat hieronder jouw reactie achter