logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: 3 love games 30+ en Happy and Crazy 30+


Op zoek naar een leuk en grappig cadeautje voor onder de kerstboom, of een hilarisch spel om te spelen met vrienden? Dan moet je zeker deze spellen eens een kansje gunnen. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Happy and Crazy 30

Happy and Crazy 30+

Door idioot gekke opdrachten en maffe vragen kom je erachter of of je al een ouwe stoffige 30-plusser bent… of nog steeds heerlijk jong, gezellig en supersexy? Want je kunt natuurlijk allebei de kanten op bij deze leeftijd!

Het doel is om te ontdekken wie de knapste, meest succesvolle, leukste én de meest sexy 30+-er is… maar daar moet je wel wat voor doen! Dit spel, dat wel wat weg heeft van Ganzenbord, heeft namelijk flink wat opdrachten: en die zijn onverbiddelijk! Pak jij een laatbloeier-opdracht, een kroegtijger-opdracht of een superspannende risico-opdracht. Niet alle opdrachten zijn eerlijk gezegd even geslaagd: misschien moet je even door de kaarten lopen om te kijken of ze wel allemaal goed haalbaar zijn – voor je het weet vis je namelijk met je mond een snoepje uit de wc…! De meeste opdrachten zijn echter erg grappig en leuk: een aanrader voor een geslaagde en openhartige avond!

Prijs: 14,95 euro. De koop bij Miko.nl en Feestwinkel Prettiggestoord

3-love-games-30-

3 love games 30+

Deze doos bevat drie ludieke spellen voor vrienden die wat intiemer met elkaar zijn. In dit spel laat je zien dat het echte genieten pas boven de 30 begint. Kennis, ervaring en lenigheid zorgen voor een geldig liefdesleven. Deze 3 gezelschapsspellen bieden voor alle 30-ers de ingrediënten om deze ‘love years’ nog leuker te maken. Geniet ervan! Dit zijn jullie TOPjaren! In de spellendoos zitten:

Strip Poker:
Een super lachwekkend spel als je het met vrienden speelt. Maar het bekende strip pokerspel is ook met z’n tweeën om te lachen en ook nog altijd de perfecte start voor een heerlijke liefdesnacht! Er zijn twee varianten omschreven: het klassieke poker, maar ook een versie van hoger-lager. De ondeugende cartooneske speelkaarten zorgen voor een komisch tintje.

Funny Love Kaarten:
Dit gezellige en spannende gezelschapsspel (min. 4 personen) zorgt zeker voor veel hilariteit en opschudding. Alle facetten van het liefdesleven van een dertigplusser komen op een zeer grappige manier aan bod.

Love Dobbelsteen & Love Kaarten:
Dit dobbelkaartspel zorgt voor snelle reactie! Voor je het weet , smullen jullie van elkaar! Het is een expliciet en direct spel, waarbij het draait om lichamelijk contact. Speel je het met vrienden dan wordt het echt vette fun.

De koop via Miko en Spellenrijk.nl

Alle spellen zijn voor 2 of meer spelers, en logischerwijs vanaf 18 jaar.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.