Recensie: 1001 dingen zoeken, Gillian Doherty

Dit boek bevat meer dan 8000 dingen om te zoeken en te tellen! Ga de uitdaging aan en zoek mee naar allerlei dingen van boerderijdieren en insecten tot piraten, feeën en monsters!

In deze serie hebben we al eens eerder titels besproken: 1001 dingen zoeken in Monsterland, bijvoorbeeld, of 1001 dingen zoeken Kerstmis. Dit boek is een verzameling van acht van deze boeken, een gigantisch zoekboek dus dat werkelijk voor ieder wat wils te bieden heeft. Kinderen zullen dan ook helemaal verzot zijn op de verschillende thema’s, en het is altijd leuk te zien hoe goed kinderen ineens kunnen samenwerken en overleggen, om maar alle voorwerpen, die in de kantlijn staan vermeld, te zoeken in de rijkelijk geïllustreerde platen. Deze drukke en volle platen zorgen dan ook voor de nodige kopzorgen en hoofdbrekens, want soms zijn de onderwerpen wel wat moeilijk te vinden. Niet onhaalbaar, uiteraard, maar dit soort activiteiten zijn meestal niet gebonden aan vaardigheden, kennis of kunde. Enkel een scherp oog en een goede motivatie kunnen alle elementen zoeken en vinden. Tip: doe nooit een wedstrijdje met je kinderen. Ik weet zeker dat je het zult afleggen!

1001 dingen zoeken, Gillian Doherty
Usborne, februari 2012, 258 pagina’s, hardcover.
Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9781409544999

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.