logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: 1001 dingen zoeken en kleuren onderweg

boek 1001 dingen zoeken onderweg

Ben jij een superspeurneus en kleuir je graag? Dan is 1001 dingen zoeken en kleuren onderweg echt iets voor jou! Vind jij de vlinder tussen alle bloemen? Kun jij de krabben ontdekken die riddertje aan het spelen zijn tussen de zandkastelen? En wie is er zo onhandig geweest en heeft zijn ijsje laten vallen? Zoek en kleur! Je zult zien: je hebt een prachtig en kleurrijk boek als resultaat!

In het boek 1001 dingen zoeken en kleuren onderweg vind je een bonte verzameling van kleurplaten en activiteitenplaten die je lekker kunt doen als het eens regenachtig weer is, of als je even niets te doen hebt. In de tekeningen zelf staan de opdrachten geschreven, waar je ouders misschien even kunnen helpen om het voor te lezen. Dan kun je snel aan de gang om bepaalde voorwerpen te zoeken en te kleuren. Ben je daar al mee klaar? Waarom zou je de rest van de zoekplaat dan ook niet inkleuren?

1001 dingen zoeken en kleuren onderweg is een heerlijk boek voor op vakantie, maar natuurlijk ook als souvenirtje voor als je net thuis komt van een vakantie. Op de kleurplaten gaan de karakters lekker naar het strand, bezoeken ze steden, snoepen ze van ijsjes, rijden ze auto, varen ze in boten, zie je het meest exotische fruit, de bizarste bloemen of de bontste verzamelingen cactussen. Genoeg voor uren zoek- en kleurplezier!

1001 dingen zoeken en kleuren onderweg, Fiona Watt
Standaard uitgeverij, mei 2012, 96 pagina’s, paperback.
Prijs: 8,95 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. ISBN: 9789002247507


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.