logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: 1000 beestachtig goeie moppen, Kees de Boer


1000 beestachtig goeie moppen Als je de Donald Duck leest, dan ben je zeker bekend met de Moppentrommel. Welnu, die grappen worden bedacht en uitgewerkt door Kees de Boer: bij elk grapje hoort namelijk een unieke tekening, die eigenlijk al een grapje op zichzelf is. De beste grappen zijn verzameld in het boekje 1000 beestachtig goeie moppen. In dit bijna 200-pagina’s tellende boekje staan meer dan 1000 grappen verzameld, waarin de grappen niet alleen beestachtig goed zijn, maar waarin ook dieren de hoofdrol spelen. Dit boekje is dan ook perfect geschikt voor kinderen die wel van een grapje houden, of juist voor echte dierenliefhebbers, taalfanatiekelingen (er zitten natuurlijk genoeg woordgrapjes in het boekje verwerkt) en jonge cartoontekenaars. Een flinke doelgroep: je zou ook gewoon kunnen zeggen dat iedereen van dit beestachtig goeie moppenboekje zal smullen, genieten, en lachen. Het moppenboekje is mooi in kleur uitgevoerd, waardoor alle illustraties helemaal tot hun recht komen. De moppen zijn veelzijdig in soort en betreffen veel verschillende dieren. De papiersoort is een tikje dun, en de uitvoering in paperback sluit hier prima op aan: bij moppenboekjes mag je zeker zien dat ze vaak gelezen zijn.

Informatie

1000 beestachtig goeie moppen, Kees de Boer
Illustrator: Kees de Boer Kluitman, 192 pagina’s, paperback. Prijs: 9,99 euro. Leeftijd: vanaf 7 jaar. ISBN: 9789020673630

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.