logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ready-To-Drink cocktail: Absolut Vodka & Sprite

Coca-Cola in Nederland kondigt de Absolut Vodka & Sprite aan in Nederland. Deze nieuwe vooraf gemixte cocktail is verkrijgbaar als 250 ml ‘Ready-To-Drink’ (RTD) in Nederland.

Vormgeving

Het ontwerp van de verpakking combineert de herkenbare flesvorm van Absolut Vodka in het midden met een levendige kleurovergang die de perfecte mix van Absolut’s soepele karakter en de verfrissende citroen-limoensmaak van Sprite weerspiegelt. Met Absolut Vodka & Sprite in een kant-en-klare mix willen de twee merken een perfecte smaakervaring bieden op een handige en draagbare manier.

Onze consumenten staan centraal in alles wat we doen, en het is belangrijk dat we hen een breed scala aan drankjes bieden die passen bij verschillende smaken en gelegenheden. Het nieuwe aanbod van Absolut Vodka & Sprite combineert de vertrouwde premium smaak van Absolut Vodka met de iconische en kenmerkende citroen-limoensmaak van Sprite, waardoor onze volwassen consumenten een verfrissende, smakelijke en betrouwbare drinkervaring krijgen.

James Davies, Senior Director, Alcohol Ready to Drink bij The Coca-Cola Company

Born to Mix

Debasree Dasgupta, VP Global Marketing, Absolut Vodka, vervolgt: “Absolut en Sprite zijn een dynamische fusie van twee iconische merken, een samenwerking die grenzen overschrijdt en voldoet aan de steeds veranderende wensen van de consument van vandaag en nieuwe consumptiegelegenheden. Deze unieke samenwerking is niet alleen een drankje, het is een viering van Absolut’s overtuiging dat we allemaal Born to Mix zijn.”

Hoewel Absolut Vodka en Sprite al lange tijd samen over de hele wereld worden genoten, verenigen we nu twee krachtige merken in een uniek kant-en-klaar drankje. We zijn verheugd om dit exclusieve premium aanbod te presenteren in een handige en draagbare vorm aan onze Europese consumenten.

Francesco Ottaviano, Global RTD Portfolio Director bij Pernod Ricard

Verkrijgbaarheid

Beschikbaarheid Absolut Vodka & Sprite is nu verkrijgbaar in 250 ml blikverpakkingen in diverse (online) supermarkten, bioscopen, festivals en andere locaties. De blikjes zullen duidelijke symbolen bevatten met het oog op verantwoorde consumptie, zoals dat het drankje alleen mag worden genoten door consumenten vanaf de wettelijke drinkleeftijd van 18 jaar. Het wereldwijde benchmark alcoholvolume (ABV) is 5%, wat ook geldt voor Nederland. Absolut Vodka & Sprite ready-to-drink zal voldoen aan de verantwoorde marketingrichtlijnen van Pernod Ricard en The Coca-Cola Company.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.