logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vanaf deze datum kun je Reacher seizoen twee bekijken

De megahit is terug! Bekijk hieronder de officiële trailer van het tweede seizoen van Reacher, met Alan Ritchson in de hoofdrol. De bloedstollende serie is vanaf 15 december exclusief te zien bij Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden. Deze nieuwe reeks legt de lat nog hoger met intensere spanning en actie. Het acht afleveringen tellende seizoen verschijnt wekelijks, waarbij de eerste drie afleveringen op 15 december te zien zijn, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag tot 19 januari 2024. 

De Rekening

Seizoen twee van Reacher is gebaseerd op ‘Bad Luck and Trouble’, het 11e boek in de Jack Reacher serie, geschreven door Lee Child. In het Nederlands is dit boek vertaald als De Rekening. Wat kun je nog meer verwachten? Wel: Maria Sten keert terug in de rol van Frances Neagley, en de hoofdrol zal Alan Ritchson voor zijn rekening nemen.

Ga direct naar Jack Reacher 11: Bad Luck and Trouble op BOL.com.

Ga direct naar Jack Reacher 11: De Rekening op BOL.com.

Bekijk de trailer van Reacher, S2

Het verhaal van Reacher, seizoen 2

Het tweede seizoen van Reacher begint wanneer de ervaren militaire politie-onderzoeker Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid, de 110th MP Special Investigations, één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Reacher laat zijn zwervende bestaan achter en herenigt zich met drie van zijn vroegere teamleden, samen bundelen ze hun krachten en gaan op onderzoek uit. Dit team bestaat uit Frances Neagley, Karla Dixon, een forensisch accountant waar Reacher al lang een zwak voor heeft en de geraffineerde vingervlugge messenexpert en familieman David O’Donnell. Gezamenlijk proberen ze de raadsels te ontrafelen in een mysterie waarbij de inzet bij elke wending groter wordt. Wat leidt tot vragen over wie hen heeft verraden en wie het volgende slachtoffer zal zijn. Met Reacher’s intelligentie en kracht is hij vastbesloten de waarheid te achterhalen en zijn team te beschermen. Reacher en zijn team weten één ding zeker: je moet niet onderschatten wat de Special Investigators kunnen doen. Het is tijd dat Reacher wraak neemt.

De cast van Reacher, seizoen 2

De cast bestaat uit:

  • Jack Reacher – Alan Ritchson
  • Frances Neagley – Maria Sten
  • Karla Dixon, 110e MP Special Investigations Unit – Serinda Swan
  • David O’Donnell, 1102 MP Special Investigations Unit – Shaun Sipos
  • A.M. (een huurling van de regering – aka Ghost) – Ferdinand Kingsley
  • Shane Langston – Robert Patrick
  • Guy Russo, NYPD – Domenick Lombardozzi

Reacher wordt geproduceerd door Amazon Studios, Skydance Television en Paramount Television Studios. De serie is gebaseerd op de boeken van Lee Child, waarbij hij dient als uitvoerend producent, en is voor televisie geschreven door de Emmy-genomineerde schrijver Nick Santora (bekend van Scorpion en Prison Break). Santora fungeert ook als uitvoerend producent en showrunner van de serie. Naast Santora en Child wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Don Granger, Scott Sullivan en Adam Higgs, David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell voor Skydance.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.