logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Razer Edge en Kishi V2 Pro: handhelds die console gaming-prestaties naar mobile gaming brengen

Razer komt met een paar nieuwe gadgets die mobile gaming nog toffer maken. Maak kennis met de Kishi V2 Pro en de Razer Edge, die de oversteek naar Europa maakt.

Razer Kishi V2 Pro voor Android

De Kishi V2 Pro biedt console gaming-prestaties door functies zoals HyperSense Haptics en een universele pasvorm met uitschuifbare brug. Ook biedt hij de mogelijkheid om zowel pc- of console games te spelen door ze te streamen. De Kishi V2 Pro behoudt topprestaties door ultra-low latency gameplay. Het apparaat biedt pass-through opladen en 3,5 mm audio. In combinatie met de Razer Nexus 3.0 App wordt zo een optimale ervaring gecreëerd voor mobile gamers.

De Kishi V2 Pro is ontstaan uit een ambitie voor mobiele gameplay en werd in eerste instantie exclusief gebundeld met de Razer Edge, maar wordt nu apart verkocht.

Bij Razer geloven we in het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in mobiel gamen. Met de Kishi V2-lijn en de uitgebreide beschikbaarheid van de Razer Edge, geven we gamers een breder assortiment om hun voorkeur voor mobile gamen te ontdekken.

Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers Hardware Business Unit

Razer Edge

Na zijn succes in de Verenigde Staten, komt de Razer Edge nu ook naar selecte gebieden in Europa. De Razer Edge wordt aangedreven door het Snapdragon G3x Gen 1 Gaming Platform en is voorzien van een 6,8″ AMOLED-scherm met een 144Hz verversingssnelheid. Deze handheld zal spelers overal toegang geven tot een wijde keuze van AAA-games.

Razer Nexus 3.0

De Razer Nexus 3.0 App, die eerder deze maand werd gelanceerd, heeft een groot aanbod aan games voor gebruikers van Razer Edge en Kishi V2 zonder extra kosten. Gebruikers kunnen in een enorme bibliotheek duiken en duizenden games verkennen.

Nieuwe games ontdekken is nu makkelijker, dankzij de samengestelde categorieën en regelmatig vernieuwde gamelijsten, in combinatie met automatisch afgespeelde trailers. De Virtual Controller Mode op Android zorgt voor een compatibele touchscreen-only gamecontroller. Razer Nexus 3.0 is gratis verkrijgbaar via de Google Play Store en iOS App Store.

Prijs & beschikbaarheid

Razer Kishi V2 Pro voor Android: €149,99
Razer Edge: €499,99
Razer Kishi V2 voor iPhone en Razer Kishi V2 voor Android: €119,90

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.