logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Reis de wereld rond met Ravensburger 3D puzzels

De vakantie is weer aangebroken – en dit keer beleven we hem wel heel anders dan anders. Veel meer mensen kiezen voor een vakantie in het pittoreske Rundumhause of Hintergarten. Wij hebben trouwens een paar geweldige tips om je staycation zo leuk mogelijk te maken, door je huis tijdelijk om te toveren tot een buitenlandse bestemming: vier je thuisvakantie in thema! En om jouw thema nog wat extra sfeer mee te geven, kun je jouw huis of tuin aankleden met wat bijpassende monumenten. In het klein, uiteraard. De 3D puzzels van Ravensburger passen perfect in dat plaatje. Niet alleen heb je na het puzzelen een monument in het klein, je hebt ook nog eens een leuke bezigheid!

De wereld rond puzzelen

Met de 3D puzzels van Ravensburger puzzel je de hele wereld rond. In ieder thema is wel een cool gebouw of creatie te vinden. Voor drie van onze bestemmingen kun je bijvoorbeeld denken aan de Eiffeltoren en de Notre Dame voor Frankrijk, de toren van Pisa voor Italië en het Vrijheidsbeeld of het Chrysler-gebouw voor Amerika. Daarnaast heb je nog veel meer kenmerkende monumenten en gebouwen, maar ook leuke Volkswagen-busjes die je helemaal in de vakantiestemming brengen. Heb jij al zin om mee te gaan op een reis door Europa?

Gedetailleerd

De 3D puzzels van Ravensburger zijn heel mooi afgewerkt. De kunststof puzzelstukjes klikken stevig in elkaar dankzij het unieke Easyclick Technology. Je kunt de creaties na het puzzelen dus goed neerzetten, maar ook weer uit elkaar halen en opbergen voor een volgend puzzelmoment. Op de puzzels staat een heldere en gedetailleerde afdruk van het betreffende monument, zodat ze heel echt lijken. Omdat je met een 3D puzzel natuurlijk minder makkelijk stukjes zoekt en willekeurig op je creatie kunt plaatsen, zijn de stukjes genummerd. Je bouwt hem van onder naar boven op.

Staycation

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes een uniek model van de Toren van Pisa, zonder lijm te gebruiken! Waan jezelf in Frankrijk met de 3D puzzel in de vorm van de beroemde kathedraal Notre-Dame van Parijs! 324 genummerde kunststof puzzelstukjes passen dankzij Easyclick Technology perfect in elkaar en vormen een stevig bouwwerk – helemaal zonder lijm! Of ga op reis naar Amerika, met deze unieke puzzel. Maak van 108 stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.