logo-liggend-wit-donkerblauw

Reis de wereld rond met Ravensburger 3D puzzels

3D Puzzel Notre Dame

De vakantie is weer aangebroken – en dit keer beleven we hem wel heel anders dan anders. Veel meer mensen kiezen voor een vakantie in het pittoreske Rundumhause of Hintergarten. Wij hebben trouwens een paar geweldige tips om je staycation zo leuk mogelijk te maken, door je huis tijdelijk om te toveren tot een buitenlandse bestemming: vier je thuisvakantie in thema! En om jouw thema nog wat extra sfeer mee te geven, kun je jouw huis of tuin aankleden met wat bijpassende monumenten. In het klein, uiteraard. De 3D puzzels van Ravensburger passen perfect in dat plaatje. Niet alleen heb je na het puzzelen een monument in het klein, je hebt ook nog eens een leuke bezigheid!

De wereld rond puzzelen

Met de 3D puzzels van Ravensburger puzzel je de hele wereld rond. In ieder thema is wel een cool gebouw of creatie te vinden. Voor drie van onze bestemmingen kun je bijvoorbeeld denken aan de Eiffeltoren en de Notre Dame voor Frankrijk, de toren van Pisa voor Italië en het Vrijheidsbeeld of het Chrysler-gebouw voor Amerika. Daarnaast heb je nog veel meer kenmerkende monumenten en gebouwen, maar ook leuke Volkswagen-busjes die je helemaal in de vakantiestemming brengen. Heb jij al zin om mee te gaan op een reis door Europa?

Gedetailleerd

De 3D puzzels van Ravensburger zijn heel mooi afgewerkt. De kunststof puzzelstukjes klikken stevig in elkaar dankzij het unieke Easyclick Technology. Je kunt de creaties na het puzzelen dus goed neerzetten, maar ook weer uit elkaar halen en opbergen voor een volgend puzzelmoment. Op de puzzels staat een heldere en gedetailleerde afdruk van het betreffende monument, zodat ze heel echt lijken. Omdat je met een 3D puzzel natuurlijk minder makkelijk stukjes zoekt en willekeurig op je creatie kunt plaatsen, zijn de stukjes genummerd. Je bouwt hem van onder naar boven op.

Staycation

Uniek drie dimensionaal puzzelplezier, dat zijn de 3D gebouwen puzzels van Ravensburger! Puzzel prachtige 3D bouwwerken in elkaar en geef ze een mooi plaatsje op o. a. je wandplank of op het dressoir! De stevige plastic stukjes passen precies in elkaar. Zo bouw je vanuit gebogen, platte en vouwbare stukjes een uniek model van de Toren van Pisa, zonder lijm te gebruiken! Waan jezelf in Frankrijk met de 3D puzzel in de vorm van de beroemde kathedraal Notre-Dame van Parijs! 324 genummerde kunststof puzzelstukjes passen dankzij Easyclick Technology perfect in elkaar en vormen een stevig bouwwerk – helemaal zonder lijm! Of ga op reis naar Amerika, met deze unieke puzzel. Maak van 108 stevige kunststof puzzelstukjes een fascinerend model van het Vrijheidsbeeld bij nacht en laat deze door middel van LEDs stralen. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Marianne avatar
  Marianne

  De Notre Dame opbouwen! Zo n mooi gebouw dat wil ik wel proberen

 2. Tine avatar
  Tine

  Lekker puzzelen met m’n zoontje.
  Ontspanning op en top

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Mooie prijs, doe heel graag mee!!!

 4. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  mooie prijs, doe graag mee!!!

 5. Will avatar
  Will

  Schitterende aparte puzzels. Ga voor het vrijheidsbeeld, omdat wij allemaal graag weer alle vrijheid willen krijgen.

 6. J.Reuvekamp avatar
  J.Reuvekamp

  Puzzelen is een grote hobby van mij hij kan me niet te groot óf te moeilijk zijn. Het lijkt mij een grote uitdaging

 7. Walter Ivens avatar

  Heb al 2 van deze puzzels, enorm plezant om er mee bezig te zijn. En het resultaat, ik heb bij mij de Eiffeltoren laten staan, kan je gerust als cadeau aan iemand geven!

 8. gerrie avatar
  gerrie

  Vrijheidsbeeld geeft me in het bijzonder jaar van 75 jaar bevrijding een extra betekenis. En met alles wat nu speelt is vrijheid toch erg belangrijk.

 9. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super, doe heel graag mee!!!

 10. Manuëla Praat avatar
  Manuëla Praat

  Wat een leuke puzzels lijkt me leuk om uit te proberen.

 11. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, mooie prijs, doe heel graag mee!!!

 12. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Mooie prijs, alleen kan je niet kiezen maar maak me niet uit, ze zijn allemaal mooi!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.