logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Rapper Donnie maakt een Vegetarische Schlager

Rapper Donnie brengt een Vegetarische Schlager uit tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel. Met het nummer brengt de Nederlandse rapper een ode aan het nieuwste product van De Vegetarische Slager, de Cordon Blij. Het nummer, waarin Donnie zijn liefde beschrijft voor ‘de cordon bleu waar iedereen blij van wordt’, is vanaf vandaag te beluisteren.

De Vegetarische Schlager

In het nummer verwijst Donnie naar het gevoel van nostalgie dat de Cordon Blij bij hem oproept. Het refrein van het door Donnie zelf geschreven nummer luidt: “De Vegetarische Schlager vult je bord met Cordon Blij. Ik heb een hele grote tafel, ik zeg kom er lekker bij. Net als vroeger wordt het later en je weet dat ik geniet. De Vegetarische Schlager, dat is pas een levenslied.” Het nummer heeft als doel om alle Nederlanders uit te nodigen om – in ouderwetse gezelligheid – samen te genieten van plantaardige vleesklassiekers.

De videoclip speelt zich onder andere af in de plantaardige slagerij van De Vegetarische Slager in Rotterdam, waar de Cordon Blij tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel te proeven is. Vrienden, buren en kennissen komen daarnaast in huiskamersetting samen om te genieten van een typisch Nederlands avondmaal, waarbij de Cordon Blij een hoofdrol heeft. Tijdens de opnames van de clip zijn er dan ook 46 stuks van de Cordon Blij geserveerd.

“De Vegetarische Schlager is een nummer waar jullie (cordon) blij van worden. Loop mee in de knapperige vegan polonaise en zing deze schlager met me mee. Dit is pas een levenslied.”

Donnie

Beschikbaarheid & prijs

De Cordon Blij is beschikbaar in het koelversschap bij Jumbo en Albert Heijn tegen een adviesprijs van €4,79.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.