logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Rap Sh!t seizoen 2 vanaf 9 november op HBO Max

Seizoen twee van de Max Original-comedyserie RAP SH!T, gemaakt door de getalenteerde Issa Rae, bekend van haar Emmy- en Golden Globe-nominaties voor haar werk aan “Insecure” en “Barbie”, belooft op donderdag 9 november een explosieve start met de première van twee opwindende afleveringen op HBO Max. Dit nieuwe seizoen, bestaande uit in totaal acht afleveringen, zal de kijkers wekelijks blijven boeien terwijl het verhaal zich ontvouwt, en eindigt in een seizoensfinale op donderdag 21 december die niemand wil missen.

RAP SH!T

In “RAP SH!T” worden we meegenomen in het intrigerende verhaal van Shawna en Mia, twee voormalige middelbare schoolvriendinnen uit de bruisende stad Miami. Ze bundelen hun krachten om een rapgroep te vormen, en het avontuur dat volgt, belooft een wilde rit te worden. Terwijl ze stijgen in roem en bekendheid, worden Shawna en Mia geconfronteerd met een cruciaal keuzepunt in hun rapcarrière. Ze staan voor de uitdagende beslissing om trouw te blijven aan zichzelf en hun eigen creatieve visie, of toe te geven aan de verlokkingen en druk van de veeleisende muziekindustrie.

Hilarisch en aangrijpend

Dit seizoen belooft niet alleen hilarische en aangrijpende momenten, maar zal ook de diepgaande thema’s van artistieke integriteit, zelfontdekking en de prijs van roem onderzoeken. Met Issa Rae als creatief brein achter de serie en een getalenteerde cast en crew, is “RAP SH!T” ongetwijfeld een must-see voor liefhebbers van komedie, muziek en boeiende verhalen. Dus markeer 9 november in je agenda en bereid je voor op een muzikaal en komisch avontuur dat je de komende weken zal vermaken en intrigeren, en dat zal uitmonden in een seizoensfinale die de verwachtingen zal overtreffen.

Cast & Crew

  • Shawna – Aida Osman
  • Mia – KaMillion
  • Chastity – Jonica Booth
  • Lamont – RJ Cyler (Lamont
  • Maurice – Daniel Augustin

Credits: Issa Rae en showrunner Syreeta Singleton fungeren als uitvoerend producenten, evenals Montrel McKay (HOORAE), Jonathan Berry en Dave Becky (3 Arts Entertainment) en Jim Kleverweis. Hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls dienen als co-executive producers, samen met Kevin “Coach K” Lee en Pierre “P” Thomas voor Quality Control Films, en Sara Diya Rastogi en Jax Clark voor HOORAE. Rae’s audiocontentbedrijf Raedio verzorgt de muziekbegeleiding voor de serie.

streaming-banner-hbo-max

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.