logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Quizvragen voor toekomstige slimmeriken


Quizvragen zijn altijd leuk. Je kunt ze ook altijd stellen, dat is misschien nog wel het leukste. Je kunt er een echte show van maken, met een puntentelling en scoreborden, maar je kunt quizvragen ook prima gebruiken voor in de auto, aan de eettafel of in de trein. In Quizvragen voor (toekomstige) slimmeriken staan meer dan 300 quizvragen waar je iets van kunt leren. Doe er je voordeel mee!

Verschillende onderwerpen

Het quizboekje bestaat uit een keur aan onderwerpen, van planten tot planeten en van muziek tot sprookjes. Ieder onderwerp heeft een aantal meerkeuzevragen gekregen, zodat je niet helemaal hoeft te gokken naar het antwoord. Een prettige houvast, die je wellicht nodig hebt. Zo nu en dan staan er ook andere opdrachten in het boekje, zoals zoekplaatjes of woordraadsels. Dat maakt het tamelijk afwisselend. Achter in het boek vind je alle antwoorden, wat natuurlijk prettig is als je het antwoord echt niet weet.

Ga direct naar Quizvragen voor toekomstige slimmeriken op BOL.com.


Recensie over Quizvragen voor (toekomstige) slimmeriken

Quizvragen zijn een erg leuke manier om je kennis te toetsen en nieuwe dingen te leren. Geen nood als je er eentje niet weet, je kunt niet alles weten. Het boek is voorzien van grappige tekeningetjes, die het net wat leuker maken. Het is praktisch dat het boekje de antwoorden achterin heeft, zo kun je ook in je eentje aan de slag met dit boekje of het boekje doorgeven na het geven van een goed (of fout) antwoord.

Score: 7


Informatie

Quizvragen voor toekomstige slimmeriken,
Illustrator:
Uitgever: Deltas uitgeverij, 129 pagina’s, paperback.
Vanaf: 7 jaar. ISBN: 9789044756579. Prijs: 9.95 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.