logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: Pure Siesta Charge wekkerradio met extra functies

Je kunt er niet omheen. Elke ochtend zul je weer op een bepaalde tijd moeten opstaan. Om naar je werk of school te gaan, bijvoorbeeld, of – als je net als ik zelfstandig ondernemer bent – er op toe te zien dat iedereen op tijd de deur uit is met een lunchpakketje in de tas. Dat wakkerwordmoment is niet altijd even prettig. Vaak word je wakker met een muziekzender die wat kraakt of ruist, met een blikkerig geluid en friemelige knopjes. Dat kan anders. Een goed begin van de dag begint met een goede nachtrust, maar ook met een fijne wekker. Wij mochten wakker worden naast de Pure Siesta Charge wekkerradio. Die heeft me toch een paar coole functies!

Perfect geluid

Het belangrijkste element van de Pure Siesta Charge wekkerradio is wel het geluid dat uit het kastje komt. Je bent namelijk van alle gemakken voorzien met deze wekkerradio. Je kunt kiezen uit FM radio, waarbij de autotune-functie van de Siesta Charge zijn best doet om het ruisen te minimaliseren, maar je kunt ook luisteren naar de digitale radio, via DAB+. Daarmee heb je echt de garantie op ruisvrije muziek van topkwaliteit! Dat is nog niet alles. Deze wekkerradio biedt je namelijk ook nog eens stereogeluid. Dat zorgt voor een prettige manier van wakker worden! En nee, het is niet genoeg om je hele huiskamer te voorzien van muziek tijdens een feestje, maar als achtergrondgeluid in huis of bij het wakker worden is het echt wel lekker.

Extra functies

Maar wacht… er is meer! Zo kun je niet alleen muziek afspelen via FM of DAB+, maar ook via je smartphone. Met een bluetooth verbinding, zelfs. Dat is nog eens handig! Met deze mogelijkheid kun je je wekker ook gebruiken op je bureau of in de keuken als bluetooth speaker! Het is dan ook meer dan enkel een wekkerradio. De Pure Siesta Charge heeft zelfs de mogelijkheid om als keukenwekker te fungeren. Naast de mogelijkheid om te wekken (er zijn drie instelbare wektijden, die je individueel kunt inschakelen en kunt laten afgaan op doordeweekse dagen, ’s weekends of iedere dag van de hele week.

Een andere geweldige optie is de oplaadoptie van deze wekkerradio. ’s Nachts worden namelijk de meeste smartphones en tablets opgeladen, zodat ze er weer een dag tegenaan kunnen. Het unieke van de Siesta Charge is dat je niet alleen een USB-poort hebt waar je een oplaadkabel in kunt prikken (perfect voor je smartwatch of activity tracker!) maar ook dat hij beschikt over een draadloos oplaadstation. Leg je compatible smartphone simpelweg boven op je wekker en laad ‘m op terwijl je slaapt!


Recensie over Pure Siesta Charge

CooleSuggesties topper

Je kunt dus wel veilig stellen dat de wekker behoorlijk luxe is uitgevoerd. Je hebt zo veel functies, daar kun je alleen maar blij van worden. Je wekkerradio beschikt bijvoorbeeld over 40 instelbare radiostations, een slaaptimer voor als je in slaap wil vallen met muziek, een koptelefoon aansluiting (die handig is als je de wekker gebruikt op je bureau), stereo speakers, een haarscherp scherm dat zich kan aanpassen aan de lichtintensiteit en natuurlijk de oplaadfunctie. EN dat alles verpakt in een mooi zwarte of witte behuizing met rvs knopjes!

Score: 9


Informatie

Pure Siesta Charge, Pure
Meer weten?
Prijs: 150 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.