logo-liggend-wit-donkerblauw

De puntjes op de i voor jouw woning


Wanneer de muren de juiste kleur hebben of voorzien zijn van het perfecte behang, is voor veel mensen de woning compleet wanneer deze ook nog eens volstaat met de meubels die perfect bij de vloer en de muur passen. Toch zijn er vaak nog een aantal kleine puntjes die het geheel net niet helemaal perfect maken, maar die relatief makkelijk aan te passen zijn. Zo is alles op elkaar afgestemd en is er niets meer om je druk over te hoeven maken. 

De puntjes op de i voor jouw woning

Radiatoren

Een aspect waar je misschien niet als eerste aan denkt en door veel mensen vaak als een van de laatste dingen gezien wordt, maar wat toch een verschil kan maken, is de radiator. Veel mensen laten deze voor wat het is, maar dit kan voor anderen toch een doorn in het oog vormen, wanneer de hele woonkamer in dezelfde stijl is en deze duidelijk buiten de toon valt, dan zou je een keuze kunnen maken voor een designradiator die wat meer wegvalt in de rest van je interieur en die er een mooi geheel van kan maken. Soms kun je een complete ombouw voor de radiator in een bouwmarkt vinden, maar vaak is het beter om deze op maat te laten maken. 

Stopcontacten

Een ander aspect dat eerst niet vaak opgemerkt werd, maar de laatste tijd steeds meer aandacht op sociale media lijkt te krijgen, zijn de stopcontacten en de lichtknopjes in de woning. Veel mensen willen namelijk helemaal niet dat deze kleine witte vlekjes hun mooie muren doorbreken en willen deze liever in een andere kleur. Veel mensen kiezen dan voor het zwarte alternatief in de bouwmarkt, maar deze is vaak een stuk prijziger dan de witte variant. Daarom is het een goed idee om deze zelf in een mooie kleur te spuiten, zodat het stopcontact iedere kleur kan worden en vaak voor een relatief lage prijs gerealiseerd kan worden. 

Plinten en kozijnen

Veel mensen hebben plinten en deurkozijnen wit. Dit is vaak de standaard kleur, maar mensen merken dan toch regelmatig dat het niet helemaal is wat zij willen. Toch duurt het dan een tijd voordat mensen erachter komen dat de kozijnen de oorzaak zijn van deze doorn in het oog. Daarom is het belangrijk om deze niet te vergeten wanneer je merkt dat dit niet klaar is. Zwarte kozijnen kunnen bijvoorbeeld al een hele andere look geven en het huis tot een mooi geheel maken.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.