logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

PUMA & Memphis Depay: Clothing-sublabel: Blind and Deaf To The World

PUMA en Memphis Depay hebben vandaag hun eerste collectie gelanceerd in samenwerking met Memphis’ kledinglabel BADTTW – het premium sublabel van Memphis Depay Clothing (MDC). Niet alleen op het voetbalveld maakt Memphis furore, hij heeft zijn creatieve geest gebruikt en zijn stijl verwerkt in PUMA’s iconische T7-geïnspireerde t-shirts, jacks en trainingsbroeken. 

De collectie representeert Memphis’ liefde voor fashion en zijn passie om de volgende generatie te inspireren hun dromen te volgen en te helpen hun doelen te bereiken. Klassieke stijlen zijn van een frisse, nieuwe look voorzien door gebruik te maken van een genderneutraal kleurpalet. PUMA’s iconische jumping cat logo is gecombineerd met Memphis’ BADTTW logo en een door Memphis speciaal ontworpen graphic te zien op de achterzijde van het t-shirt en het jack.

Memphis Depay is enthousiast: “Ik hou ervan om mezelf op creatieve wijze te uiten met wat ik draag. Ik vind het dan ook geweldig dat PUMA mij creatieve vrijheid heeft gegeven op de iconische T7 look. Dit is voor mij een echte eer, omdat ik weet dat zoveel legendes deze hebben gedragen. Ik ben een fan van alle items die PUMA naar het voetbalveld brengt, maar het mooiste vind ik de mogelijkheid, om buiten het voetbalveld, te werken aan projecten die ik een warm hart toedraag. Mijn label BADTTW (Blind and Deaf To The World) heeft voor mij dan ook een belangrijke betekenis op meerdere niveaus. Als ik scoor steek ik mijn vingers in beide oren. Het versterkt mijn focus en maakt me sterker. Dat is wat ik wil uitstralen met BADTTW. Dit is het begin van talrijke spannende projecten die ik met PUMA heb gepland. “

Verkrijgbaarheid

De PUMA x BADTTW-collectie is verkrijgbaar bij PUMA.com, Foot Locker en Memphis Depay Clothing.

Fashion koop je online bij:
De Bijenkorf | Open32 | Kleren.com | Only for men | Overhemden.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.