logo-liggend-wit-donkerblauw

Pubquiz voor thuis (of online) tijdens social distancing

Meestal beantwoordt Quest vragen van lezers. Maar nu draait het tijdschrift de rollen om. Na het succesvolle Bier, Worst & Wetenschap-evenement (met 165 teams van 4 man de grootste pubquiz van Nederland) in 2019, presenteert het populair wetenschappelijke magazine deze week de Quest Pubquiz voor thuis. Die zit vol met lekker lastige vragen. Welke stad ligt noordelijker: Oslo of Stockholm? En waar heb je last van als je aan somnambulisme lijdt?

Met de tachtig vragen van de Quest Pubquiz kunnen spelers en quizmaster zich een avond uitleven. Het spel is gemaakt voor vijf teams, maar bij meer animo zijn extra scoreformulieren gratis te downloaden via de website. Dat maakt deze pubquiz ook uitstekend speelbaar via Skype, Teams of Zoom. Zo kunnen vriendenclubs, familieleden of voetbalteams ook in tijden van social distancing bepalen wie de slimste is.

Quest quizt ook live

Om extra in de stemming te komen organiseert Quest vanaf 2 april elke donderdag om 20.30 uur een live pubquiz op Instagram, die vervolgens om 21.00 uur op Facebook te spelen is. Liefhebbers kunnen terecht op Facebook of Instagram.

Gratis bij Quest en National Geographic

Quest Pubquiz voor thuis is gratis bij aankoop van twee tijdschriften van Quest en/of National Geographic. De actie duurt van 2 april t/m 1 mei. Deelnemende winkels zijn AKO, The Read Shop, Primera en Bruna. Het spel is bij deze winkels en bij Albert Heijn ook los te koop voor maar €9,99. Voor wie de smaak te pakken heeft is deel 2 direct te bestellen via www.questpubquiz.nl. 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.