logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Sydney Sweeney betovert je in de psychologische horrorfilm ‘Immaculate


Filmdistributeur Just Entertainment brengt in maart ‘Immaculate’ naar Nederland. ‘Immaculate’ is een psychologische horrorfilm met de Amerikaanse Sydney Sweeney in de hoofdrol. Naast Sweeney zijn ook Álvora Morte en Simona Tabasco te zien in de huiveringwekkende vertoning. De film gooit hoge ogen door de indrukwekkende vertolking van Sweeney als non.

Over Immaculate

Na een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (gespeeld door Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Maar naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster plaatsvinden, wordt Cecile achterdochtig en vraagt ze zich af waarom zij uitverkoren is voor dit bijzondere lot. Het wordt steeds duidelijker dat haar nieuwe thuis een aantal duistere en gruwelijke geheimen verbergt.

Bekijk de trailer van Immaculate

Cast

  • Sydney Sweeney (‘Euphoria’ & ‘Anyone but You’)
  • Álvaro Morte (‘La casa de papel’)
  • Simona Tabasco (‘The White Lotus’)

Informatie over de film

Speelduur: 89 minuten
Releasedatum: 4 april 2024
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, angst, grof taalgebruik

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.