logo-liggend-wit-donkerblauw

Film recensie: Project Gio met YouTuber Gio Latooy

Gio Latooy, één van de meest succesvolle YouTubers van Nederland, heeft vorig jaar zijn eerste film uitgebracht: PROJECT GIO. In de film spelen naast Gio ook zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise een rol, allemaal bekend van YouTube. PROJECT GIO is daarmee de eerste bioscoopfilm met een hele YouTube familie! De overige cast, met bekende acteurs en andere influencers, wordt binnenkort bekendgemaakt. De opnames starten zijn op 15 juli 2019 begonnen en de film was voor het eerst in de bioscoop te zoen op 5 december 2019. Maar nu is hij natuurlijk overal te koop op dvd! 

In deze ongecompliceerde komedie speelt Gio zichzelf; een bekende YouTuber. Wanneer de ouders van Gio op vakantie gaan, loopt een feestje in hun splinternieuwe villa totaal uit de hand waardoor het huis volledig wordt verwoest. Gio heeft maar twee weken de tijd om het huis te herstellen terwijl hij de schijn hoog moet houden naar de buitenwereld dat er niets aan de hand is…

Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Bas van Teylingen; het duo dat vorig jaar verantwoordelijk was voor De Film van Dylan Haegens welke 300.000 bezoekers in Nederland en België naar de bioscoop wist te trekken. PROJECT GIO is een productie van Online Cookie Collective in coproductie met Tom de Mol Productions.

Het verhaal van Project Gio

In de hilarische komedie PROJECT GIO speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdiend met video’s uploaden. Wanneer de ouders van Gio op vakantie gaan, loopt een feestje in hun splinternieuwe villa in Almere totaal uit de hand. Het huis is volledig verwoest en Gio heeft slechts twee weken de tijd om het huis te herstellen. Ondertussen moet hij naar de buitenwereld de schijn hooghouden dat er niets aan de hand is… 

Bekijk hier de trailer van Project Gio:

Over Gio

Gio geniet grote populariteit op YouTube en Instagram en heeft een grote schare trouwe fans die dagelijks naar zijn vlogs kijken. Hij begon in 2012 op 14 jarige leeftijd met het maken van video’s op YouTube. Inmiddels heeft zijn kanaal bijna 1.2 miljoen abonnees en tientallen miljoenen views per maand.

Ga direct naar Project Gio op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Wow doe heel graag mee!!!

 2. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Super, doe heel graag mee!!!

 3. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Super, mooie prijs!!!

 4. Will avatar
  Will

  Wat een geweldige winactie!

 5. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Doe heel graag mee!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.