logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Proef Azië bij Lidl: Vitasia


Gisteren zijn ze van start gegaan: de Vitasia-weken bij Lidl! Twee weken lang vind je alles bij deze supermarkt voor de allerlekkerste Aziatische gerechten. En nee, dat is niet alleen Chinees of Japans, maar daar hoort natuurlijk ook India bij! Van garnalen tot gelukskoekjes, van norivellen tot stoommandjes, maar ook loempia’s, wasabi, bamboescheuten, sushipakketten, mangochutney, Thaise soepen, Aziatische biersoorten, je kunt het echt zo gek niet bedenken. En natuurlijk mogen de verse ingrediënten ook niet ontbreken!

Daarmee zet Lidl een wel heel bijzondere mix neer van een westerse supermarkt met Oosterse ingrediënten, die je huis ongetwijfeld zullen vullen met eerlijke, exotische geuren en smaken. Of je nu opgaat in de zoete en zure smaken uit de Chinese keuken, de pittige smaken uit India, of een sushi-festijn uit Japan: deze twee weken zul je aan inspiratie geen gebrek hebben. Mocht dat toch zo zijn, vind je op de speciale Vitasia receptenpagina een aantal heerlijke gerechten. Vers, zonder pakjes of zakjes!

Of dat nog niet genoeg is: Lidl wil je zó graag in Oosterse sferen brengen, dat ze een heel leuke actie hebben opgezet: koop die Vitasia-producten, en doe mee met de Vitasia winactie. Je kunt er allerlei spannende prijzen winnen, met als hoofdprijs een heuse achtdaagse rondreis door Shanghai/Peking!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.