logo-liggend-wit-donkerblauw

Probeer eens nieuwe merken!


review coolesuggesties Rolfstone Neo 2

Als reviewer mag ik soms bijzondere producten testen. Producten waar ik normaal gesproken – en daar ben ik heel eerlijk in – aan voorbij zou lopen. Het komt daarbij regelmatig voor dat ik aangenaam verrast word. Want ja: ook ik ben bevooroordeeld als het aankomt op merken en hun reputatie. Wie is volgens jou bijvoorbeeld specialist in draadloze oordopjes?

Grote merken vs nieuwe merken

Als je op zoek gaat naar een bepaald product, hebben veel mensen de neiging om te beginnen met ‘de grote merken’. Gewoon, omdat je daar goede ervaringen mee hebt of iemand kent die fan is van het merk. Maar… daarmee laat je ook een enorm aantal merken links liggen, die zeker de moeite waard zijn. Zoek je bijvoorbeeld draadloze oordopjes, dan zul je misschien niet zo snel kijken naar merken als Rolfstone. Zonde! Wij hebben een aantal producten van Rolfstone mogen testen en waren er ontzettend over te spreken!

De beste keuze

Het credo ‘Je krijgt waar je voor betaalt’ is in de regel absoluut waar. Een product van 400 euro zal meestal beter zijn dan eentje van 50 euro. Houd er wel rekening mee dat de ‘grote merken’ weten dat mensen hun producten toch wel kopen. Bovendien moeten al die marketingkosten ergens vandaan komen… ze zijn dus een stuk duurder dan producten van minder bekende merken. Bij oordopjes geldt overigens wel dat smaak en voorkeur een belangrijke rol spelen. Zo vonden wij de Rolfstone Riva een stuk prettiger klinken dan de Rolfstone Neo, die een wat zwaardere bass had. En toch is de Riva 40 euro goedkoper! Luister dus altijd eerst naar de dopjes. Lees reviews en laat je goed voorlichten.

Over Rolfstone

Rolfstone is een Nederlands bedrijf. Het merk staat voor kwaliteit, zowel in de bouwkwaliteit als in de gebruikte materialen en de geluidsprestaties. Daarnaast streeft Rolfstone naar een geweldige ‘value for money’ en houdt het zijn prijzen zo laag mogelijk. Als je kijkt naar het assortiment, zie je dat Rolfstone blijft innoveren en verbeteren. Daar profiteer jij weer van, met topkwaliteit producten voor een lage prijs!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.