logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Prime Video, geweldige entertainment voor een aantrekkelijke prijs

Prime Video biedt klanten in Nederland een groot assortiment aan populaire films en televisie series, inclusief Amazon Original tv-series, de nieuwste films, lokale Nederlandse titels, kids TV, klassieke boxsets en filmseries allemaal voor een Prime lidmaatschap van €2,99 per maand zonder extra kosten.

Wij hebben een aantal binge-watch series van Amazon Prime Video verzameld: dit zijn onze 10 Amazon Original tips.

The Grand Tour S1-4

Volg Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op hun avontuur in The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschappen. In de eerste drie seizoenen van The Grand Tour testen de mannen verschillende auto’s over de hele wereld. Het vierde seizoen, The Grand Tour: Seamen, is de eerste van een reeks van spannende avontuur-specials waarbij de mannen een ‘roadtrip’ maken door Vietnam en Cambodja.

Star Trek: Picard S1

Star Trek: Picard laat Sir Patrick Stewart wederom zien in zijn iconische rol als “Jean-Luc Picard”, een rol die hij al zeven seizoenen speelde in “Star Trek: The Next Generation”. In de nieuwe serie wordt zijn personage gevolgd in het volgende hoofdstuk van zijn leven. Naast Steward spelen Isa Briones, Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Alison Pill, Harry Treadaway en Evan Evagora ook in de serie.

The Boys S1

The Boys’’ geeft een grappige en brutale kijk op superhelden die misbruik maken van hun krachten en de burgerwachters die een dappere zoektocht beginnen om ze neer te halen. In “The Boys” nemen de machtelozen het op tegen de superhelden ze een heroïsche tocht maken om de waarheid achter “The Seven” bloot te leggen.

Good Omens S1

Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen. Maar ze zijn de antichrist kwijt, een 11-jarige jongen die geen weet heeft van zijn rol. Hierdoor moeten ze op avontuur om hem te vinden en de wereld te redden voor het te laat is.

James May: Our Man in Japan S1

James May: Our Man in Japan is James May zijn eerste solo Prime Video-avontuur in een nieuwe zesdelige serie, waarin hij over land, zee, lucht en zelfs met een go-kart door Japan reist. In deze unieke reisserie zien we James en zijn team zowel de traditionele als moderne aspecten van dit ongelooflijke land ervaren. Vastbesloten om te begrijpen waarom dit unieke land en de mensen zijn zoals ze zijn.

Carnaval Row S1

Als een seriemoordenaar rondloopt op Carnival Row en de overheid de dood van burgers in lagere klasse negeert, is Rycroft Philostrate, een door de oorlog geharde detective, als enige bereid om de moorden te stoppen. Als Vignette Stonemoss, een feeën-vluchteling opduikt in de Burgue, dwingt ze Philostrate om rekening te houden met een verleden dat hij wilde vergeten…

Modern Love S1

De serie Modern Love vertelt acht verhalen over de liefde en de romantiek. Persoonlijke essays geschreven door bekende en onbekende mensen, over hun eigen ervaringen met daten, relaties, het huwelijk, de liefde en ouderschap. Uit de stapels met ingezonden brieven zijn er acht gekozen, met een verhaal over de ‘jonge’ liefde tussen zeventigplusser Margot en tachtigplusser Kenji en het relaas van een bijzondere vriendschap tussen een conciërge en een huurster

Fleabag 1-2

Een seksverslaafde twintiger in London, die de ene na de andere man in bed sleept, mist een doel in haar leven. Ze worstelt met de emotionele afwezigheid van haar vader, het gemis van haar overleden moeder en het feit dat haar beste vriendin zelfmoord heeft gepleegd. Ze kan slecht overweg met haar stiefmoeder en runt ze een onsuccesvol café. Dit leidt tot een aaneenschakeling van ongemakkelijke en bizarre situaties die worden versterkt door het feit dat ze zich rechtstreeks tot de kijker richt.

The Marvelous Mrs. Maisel 1-3

The Marvelous Mrs. Maisel is een Amerikaanse comedy-dramaserie. Amy Sherman-Palladino en haar man Dan Palladino zijn de makers van de serie en de hoofdrol wordt vertolkt door Rachel Brosnahan. Rachel speelt een huisvrouw uit New York City die anno 1958 ontdekt dat ze een ongekend talent voor stand-up comedy heeft. Wanneer haar man haar verlaat voor een ander stort ze zich helemaal op haar nieuwe talent en probeert ze door te breken in de door mannen gedomineerde comedywereld. The Marvelous Mrs. Maisel heeft zestien Emmy Awards gewonnen.

The Expanse 1-4

The Expanse is een sciencefictionserie ontwikkelt door Mark Fergus en Hawk Ostby, gebaseerd op de reeks romans met dezelfde naam geschreven door James S.A. Corey. De serie speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid het zonnestelsel heeft gekoloniseerd. The Expanse volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een detective en een foute scheepskapitein samenbrengt in een race door het zonnestelsel. Ze doen er alles aan om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.

Wil jij Amazon Prime Video gratis proberen? Dat kan! Je kijkt namelijk de eerste maand helemaal gratis.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.