logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Primark zorgt voor een cozy winter met baby Yoda!

De winterperiode is een tijd van gezellig samen zijn en genieten van lange avonden voor de buis of om de keukentafel met een goed spel. Lekker eten, comfortabele kleding en kerstmuziek op de achtergrond. In deze periode maakt het niet eens heel erg uit hoe je er bij loopt… wie komt er ongevraagd binnenvallen? Een ideale tijd dus om lekker comfortabel gekleed op de bank te ploffen. Primark zorgt dit jaar voor een heel schattige én tegelijk stoere sfeer. Want wat is er meer vertederend dan de stoere Mandalorian die zijn vaderlijke kant ontdekt wanneer hij ongevraagd wordt opgescheept met Baby Yoda?

Familie Yoda

De warme pyjama’s voor het hele gezin vind je al vanaf €10,00 bij Primark. Bezoek één van de winkels voor jouw eigen Baby Yoda pyjama. Over je outfit hoef je in de weekenden in ieder geval niet meer na te denken. Want je hebt het perfecte excuus om de hele dag in je pyjama rond te lopen. Laat het gezellige bingewatch-avondje maar beginnen!

Recyclen in stijl

Cadeautjes geven is één van de favoriete bezigheden tijdens de feestdagen, maar ook daarna is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen… uhm… en te geven natuurlijk. En daar heeft Primark ook over nagedacht! Zij hebben bedacht dat het zonde is dat hun kenmerkende papieren Primark tassen na gebruik bij het oud papier verdwijnen. Ze hebben de paper bags vernieuwd met een feestelijke design, waardoor je jouw Primark gifts op een stijlvolle én verantwoorde manier kunt inpakken. De iconische tasjes zijn net voor de feestdagen voorzien van een klassiek gestreepte print. Heb je nog papier over na het inpakken van je cadeautjes? Dan kun je de gestreepte tasjes gebruiken voor origami en stervormige versieringen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.