logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Prijsvraag: Start het voorjaar met nieuwe SmartGames


Maak van dit voorjaar een plezier met de nieuwe spellen van SmartGames! Van puzzelspellen voor thuis tot handige denkspellen voor onderweg, de nieuwe collectie van dit voorjaar heeft van alles wat. Wil je beter worden in plannen? Heb je moeite met problemen oplossen? Of ben je benieuwd hoe sterk je ruimtelijk inzicht is? Met de spellen van SmartGames kan jong en oud op eigen tempo zijn vaardigheden ontdekken en tegelijkertijd verbeteren.


Gnome Sweet Gnome (3+)

3 speelse kabouters hebben zich verstopt in jouw tuin! Kan jij ontdekken waar ze zitten? Probeer één van de 48 opdrachten na te bouwen die geschikt zijn voor de leeftijd 3 tot 7 jaar.

Dit houten spel helpt kleuters hun logica en deductievaardigheden verder te ontwikkelen. Help jouw kleuter zijn talent verder te doen groeien door te stapelen, tellen, verstoppen of gewoon te spelen met deze kabouters.

Inhoud: 3 houten kabouters, 3 houten bloempotten, opdrachtenboekje met 48 opdrachten en oplossingen, spelregels.
Skills: Taallogica, visuele waarneming, probleemoplossend denken, oog-handcoördinatie.


5 Little Birds (5+)

Deze vijf vogels kunnen allemaal de boom in! De uitdaging is om te bepalen, waar hun favoriete plekje is. Kan jij ze op de juiste plaats zetten of kan je er kop noch staart aan krijgen? Een houten logicaspel voor zowel kinderen als volwassen met 60 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Inhoud: 1 houten boom, 5 vogels met knijper, opdrachtenboekje met oplossingen.
Skills: Flexibel denken, taal, logica, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht.


IQ Waves (6+)

Kies één van de 120 opdrachten en leg de zacht aanvoelende puzzelstukken op de juiste plaats én in de juiste richting. Past een puzzelstuk niet, dan kan het helpen om het puzzelstuk 90° te draaien…maar niet altijd. IQ Waves is een compact spel dat je makkelijk overal mee naartoe neemt en is geschikt voor jong én oud. Zitten jouw hersens op de juiste golflengte?

Inhoud: 1 compact spelbord met transparant deksel, 8 puzzelstukken, 1 boekje met 120 opdrachten en bijhorende oplossingen.
Skills: Concentratie, ruimtelijk inzicht, logica, visuele waarneming, probleemoplossend denken.


LogiBugs (6+)

Gebruik logica en deductie om de 3 kleuren lievenheersbeestjes op de juiste plek en volgorde te plaatsen. Volg de cijfer en kleuren hints en los de 48 opdrachten op. Met stip één van de leukste magnetische reisspellen van SmartGames!

Inhoud: Compact metalen spelbord met deksel, 12 magnetische lievenheersbeestjes (5 rode, 4 oranje en 3 gele), 48 opdrachten en oplossingen.
Skills: Concentratie, logica, planning, probleemoplossend denken, visuele waarneming.


IQ Gears (7+)

Zet je verstand in een hogere versnelling. Kan jij alle tandwielen op het spelbord plaatsen? Alleen wanneer je de juiste oplossing gevonden hebt, zal je een verbinding maken tussen links en rechts… en zullen de grote tandwielen gelijktijdig draaien. Een IQ-spel met 120 opdrachten van makkelijk tot razend moeilijk.

Inhoud: 1 compact spelbord met een transparant deksel, 7 puzzelstukken met tandwielen, boekje met 120 opdrachten en oplossingen.
Skills: Concentratie, flexibel denken, logica, planning, probleemoplossend denken.


Smart Dog (7+)

Kan jij je hond nog nieuwe kunstjes leren? Maak een spannend hindernissenparcours voor je harige vriend. Maar onthoud dat je elke hindernis maar één keer mag nemen. Een compact spel voor hondenliefhebbers (jong én oud) met 60 opdrachten die je doen kwispelen van plezier.

Inhoud: Compact spelbord met transparant deksel, 1 hondentrainer, 1 hond, 6 puzzelstukken met hindernissen, opdrachtenboekje met 60 opdrachten en oplossingen.
Skills: Concentratie, planning, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht, visuele waarneming.


My First Stacking Rings (18M+)

Balanceer en stapel met My First Stacking Rings. Deze nieuwe kijk op de klassieke stapelringen stimuleert eindeloze creativiteit. Ervaar hoe grappige figuren en constructies tot leven komen door de magnetische ringen met elkaar te combineren. De dubbelzijdige basis zorgt voor een wiebelend effect dat een extra laag uitdaging en plezier toevoegt aan de creaties.

Van 1 jaar oud en alles daarboven, deze open einde magnetische speelset bevordert de hand en oog coördinatie, balans, fantasie en fijne motorische vaardigheden. My First Stacking Rings past naadloos in de SmartMax collectie, waardoor het magnetische universum van je kind nog groter wordt.


Winnen

Wil jij aan de slag met de denkspellen van SmartGames of zie je iets wat je een superleuke aanvulling lijkt op je verzameling denkspellen? Wij mogen twee SmartGames spellen verloten. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 17 april.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.