logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Praktische relatiegeschenken voor elk seizoen


Relatiegeschenken zijn een topidee om je banden met klanten en collega’s te versterken. Ze laten zien dat je om ze geeft.

Maar jouw collega of klant heeft er alleen niks aan als zij het geschenk niet kunnen gebruiken. Daarom is het belangrijk om seizoensgebonden relatiegeschenken cadeau te doen de volgende keer dat je jouw collega of klant blij wilt maken.

Of het nu gaat om iets vrolijks in de lente, zonnigs in de zomer, gezelligs in de herfst, of warms in de winter; elke periode biedt een kans om je waardering op een unieke manier te uiten. 

In dit artikel delen we de beste relatiegeschenken, die niet alleen supercool en handig  zijn, maar perfect aansluiten bij elk seizoen.

Zomer: strandballen, frisbees, en strandtassen

Zomerse dagen roepen om buitenactiviteiten. Strandballen en frisbees zijn perfect voor teamuitjes en familiedagen aan het strand, terwijl gepersonaliseerde strandtassen praktische waarde bieden en zorgen voor zichtbaarheid van jouw merk. Deze items zijn ideaal om een ontspannen en plezierige sfeer te creëren, terwijl jouw bedrijf positief wordt gepromoot.

Lente: gepersonaliseerde paraplu’s

In Nederland kan het weer echt onvoorspelbaar zijn, het ene moment schijnt de zon, het volgende moment komt de regen met bakken uit de hemel. 

Een paraplu komt daarom altijd van pas. Paraplu’s bedrukken kunnen jouw relatiegeschenk persoonlijk maken. Een paraplu is niet alleen handig voor die plotselinge omslag in het weer, maar tevens ook een slimme manier om je merk te promoten. 100% dat dit een cadeau is die gebruikt gaat worden.

Herfst: een sjaal of een LED-lantaarn

In de herfst, als het in Nederland koeler wordt, is een sjaal een praktisch cadeau dat warmte biedt. Een LED-lantaarn is daarnaast ideaal voor die lange, donkere avonden, zowel binnen als buiten, en creëert direct een gezellige sfeer. Deze geschenken, voorzien van jouw logo, zijn niet alleen nuttig maar ook een slimme manier om je merk te promoten. Ze bieden concrete oplossingen voor het seizoen en zorgen ervoor dat jouw merk positief in beeld komt.

Winter: bedrukte thermoflessen en sokken

Het is er niet noordpool, maar toch zijn de winters In Nederland behoorlijk koud, nietwaar? Dus, wat is een beter cadeau dan iets om je warm te houden? Koude dagen vragen namelijk om warmte.

Met een op maat gemaakte thermosfles blijven warme drankjes urenlang heet. En gepersonaliseerde warme sokken? Ook uitermate geschikt als winters relatiegeschenk.

Het zijn die kleine dingen die laten zien dat je echt om je relaties geeft, en met de juiste cadeaus op de juiste momenten kan je je waardering niet beter uiten.

En geloof me, ze zullen deze geschenken zeker waarderen en gebruiken!

Ben jij op zoek naar relatiegeschenken? Zoals een muts in de koude winter om je lekker warm te houden?

Of In de herfst ervoor kan je gaan voor het bedrukken van verschillende types paraplu’s zoals Stormparaplu’s bedrukken voor een zeer voordelige prijs bij bijvoorbeeld Attentie.nl. 

Wat je ook zoekt, bij Attentie vind je het gegarandeerd. Met een breed assortiment aan relatiegeschenken kom je nooit tekort, en ben je in elk seizoen voorzien van een ruime keuze aan geschenken.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.