logo-liggend-wit-donkerblauw

Praktisch design voor alledaagse problemen


Er zijn zo veel dingen waar mensen zich iedere dat weer even aan kunnen ergeren… het niet kunnen vinden van een oplaadkabel, en als je d’r eentje hebt gevonden, zit-ie helemaal door de war of in andere kabels verstrengeld. Of oordopjes die helemaal in elkaar zitten gedraaid. Of trek jij wel eens je smartphone of navigatiesysteem van het dashboard, omdat je tijdens het schakelen aan de loshangende kabel voor het dashboard trekt? Dan weet je precies wat ik bedoel. Mooi. Ben ik niet de enige! Maar dan ben ik wel degene die je iets laat zien dat je leven een stukje minder vervelend zal maken: het merk MOOY!

MOOY merk

Het merk MOOY biedt een aantal leuke en originele oplossingen voor deze problemen. Denk daarbij aan een kabelorganizer voor je koptelefoon of een modieuze kabelklem, een kabelhouder die je in de ventilatieschaft van je auto prikt of een magnetisch plateau dat je als oplaadstation kunt gebruiken. Na al op tal van plekken te koop zijn, kun je de producten van MOOY nu ook in Nederland kopen. Zoek maar eens naar de PickPod die je jouw draadloze oortelefoontjes achter je telefoon laat hangen en ook als telefoonstandaard fungeert. Of Snappy die je bedrade oordopjes in bedwang houdt. De praktische Clingman kabelbinder voorkomt een kabel wirwar – en is ook perfect te gebruiken onder je bureau om de kabels in bedwang te houden. Hugman doet hetzelfde, maar heeft ook een elastiek die je om je telefoon kunt spannen.

Eenvoudig en effectief

Het fijne van de MOOY producten is niet alleen dat ze mooi zijn om te zien, maar dat je er ook alle kanten mee op kunt. Denk verder dan je neus lang is, en misschien vind je wel heel andere toepassingen voor deze kleine hulpjes! Ze zijn leuk om te zien, hebben vrolijke kleuren en zijn bovendien heel eenvoudig in gebruik. Ze zijn echt ontworpen om een bepaald probleem op te lossen, en dat zie je meteen. Dat je daarnaast nog andere functies kunt bedenken, is alleen maar mooi meegenomen. Zo heb ik een Clingman onder mijn bureau hangen om een aantal kabels in bedwang te houden. De band, die eigenlijk bedoeld is voor om je telefoon, hangt nu aan een overvol kabelplateau wat al onder het bureau hing.


Recensie over MOOY

De producten van MOOY zijn eenvoudig in gebruik en sober in vormgeving. Ze doen echter precies wat je ervan verwacht. Ze voelen degelijk aan en zijn soepel genoeg om makkelijk te gebruiken. Hier ga je lang plezier van hebben!

Score: 8


Informatie

Mooy design organizeroplossingen, MOOY
Meer weten?
Prijs: 9.99 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou: