logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Power up je ochtendroutime met Mario Bros en LUSH

Power up your bathing! Lush slaat de handen ineen met Nintendo + Illumination’s The Super Mario Bros. Movie en komt met een heel toffe limited edition productcollectie.

De complete collectie van Lush (die je wel kent van hun verse, handgemaakte cosmeticaproducten) bestaat uit 8 producten, waaronder een Princess Peach body spray, Mario en Luigi showergels (10,95 Euro – 100g, 21,95 Euro – 250g, 35,95 euro – 500g) en een unieke ‘surprise’ mystery cube bath bomb (18,95 euro per stuk) met verborgen power-up zepen! De Lush X The Super Mario Bros. Movie-collectie is exclusief verkrijgbaar in Lush-winkels, via de Lush-app en online.

De nieuwe Gold Coin zeep (8,50 euro per stuk) met de populaire geur van ‘Honey I Washed the Kids’ krijgt zelfs de hardst werkende avonturiers schoon. De twee exclusieve shower jelly’s zijn gebaseerd op Princess Peach en Bowser uit de film, met respectievelijk de geuren van perzik en ananas en Lush’ pittige ‘Fireside’ zeep (steranijs, kaneel en kruidnagel) (prijs: 9,95 Euro – 100g, 16,95 Euro – 240g).

Lush heeft ook een speciale body spray (40 euro) ontwikkeld als ode aan de heldin van de film – de iconische Princess Peach – met een compleet nieuwe geur: een sappige mix van perzik en ananas.

Fans van de film kunnen ook hun eigen mystery gift box (vanaf €5) samenstellen. Kies je favoriete producten uit de exclusieve collectie en verzamel ze in de iconische, gele Question Block-doos.

“We zijn heel blij met de Lush X The Super Mario Bros. Movie collab,” vertelt Stephanie Kraus, SVP Global Design and Product Development, Universal Products & Experiences. “De collectie is innovatief en iconisch, met verrassende en grappige elementen die zijn geïnspireerd op de film, en we kunnen niet wachten op de reacties van fans.”

De Lush X The Super Mario Bros. Movie-collectie is vanaf 24 maart 2023 exclusief verkrijgbaar in Lush-winkels, via de Lush-app en online.

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.