logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed review: Power Rangers Beast-X King Morpher

Ben jij een fan van Power Rangers? Dan heb je vast gesmuld van de nieuwe Beast Morphers-serie! Inmiddels is het tweede seizoen van deze actieserie te zien en zorgt voor een nieuwe serie toy-serie voor jong en oud. Wij mogen aan de gang met de Power Rangers Beast-X King Morpher, een soort armband die de Power Rangers nieuwe krachten geeft.

De vormgeving

Natuurlijk ziet de Beast-X King Morpher er geweldig uit. Stoere details, lichtjes, een paar knoppen en… hij reageert op bewegingen! Boven op de kop van deze beest-achtige armband zit een knop, die een aantal energieke zinnen uitroept. Bij de armband vind je ook een accessoire, die je kunt uitklappen als een soort zwaard en die de Beast Mode activeert: het is de Beast-X Morpher key, die je op de actiefiguren kunt bevestigen als je wilt. De styling past perfect bij de Power Rangers-stijl en zorgt voor een geweldige beleving.

Minder high tech… of toch niet?

Het is lastig om deze morpher te vergelijken met de voorgaande modellen. Die zagen er wat meer high-tech uit, dat in schril contrast staat met deze felgele en blauwe kunststof morpher. Onder de morpher zit een klittenband elastiek, waarmee je hem om je hand kunt koppelen. Op de bovenkant vind je twee knoppen. De grote, doorzichtige knop zal oplichten als er geluid wordt gemaakt, net als de ogen van deze morpher. Steek je de morpher key in de bek van de Beast-X morpher, dan klappen er drie imposant uitziende platen uit de zijkanten en bovenkant van de kop van het beest. Dat kun je ook voor elkaar krijgen door op de gele knop op de neus te drukken.

Geluiden to the max

Druk je op de knop boven op de Beast-X morpher, dan krijg je één van de geluiden te horen. Veel van de uitspraken komen uit de serie en wisselen van ‘it’s morphing time’ tot ‘rangers, let’s go’ en ‘go-go, Power Rangers!’. Druk je op de knop van de snuit, dan klappen de bovenkant en de zijkant uit, met een felle grom of een robotstem. Tijd voor actie! Daarbij reageert de armband ook op geluiden, wat erg gaaf is. Zo krijg je echte vechtgeluiden uit de serie terwijl je ‘vecht’ (nooit echt, natuurlijk, altijd expres mis slaan!). Heel af en toe krijg je de kreet te horen dat het tijd is om over te stappen op de Beast-X mode. Cool!

Morph-X key

Zodra je de sleutel in de morpher steekt, krijg je een gave tune te horen, zoals je die kent uit de Power Rangers serie. Zodra je de sleutel hebt toegevoegd, krijg je een robotstem die verschillende uitspraken doet als je op de lichtgevende knop drukt. Een coole aanpassing! De geluiden op de snuit en bij het maken van bewegingen zijn overigens gelijk.

Ga direct naar Power Rangers Bmr Beast-X King Morpher op BOL.com.


Recensie over Power Rangers Beast-X King Morpher

Power Rangers zijn na al die jaren nog altijd mateloos populair bij de jongere doelgroep. Stoere gevechten, aliens, normale kinderen en spannende avonturen… de serie heeft ook alles in huis om succesvol te zijn. De nieuwe Power Rangers Beast-X King Morpher maakt het naspelen van Power Rangers erg leuk. Het is de nieuwste toevoeging aan de serie, de Beast-X, met bijbehorende geluiden en een stoere vormgeving. Leuk detail: als je meer Morphers in huis hebt, kun je de morpher keys ook in de Beast-X morpher gebruiken! De armband biedt een mooi aantal geluiden uit de serie, bewegingsgeluiden (erg leuk) en maakt naspelen van je favoriete serie nog leuker.

Score: 8


Informatie

Power Rangers Bmr Beast-X King Morpher, Hasbro
Meer weten?
Prijs: 37.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.