logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een Porsche importeren betekent veel geld besparen


Als je aan een kind vraagt welke auto het mooist of het stoerst is, dan zal de Porsche ongetwijfeld vaak genoemd worden. Het aerodynamische en unieke design van de Porsche spreekt generaties lang tot de verbeelding.

Voor veel mensen blijft het aanschaffen van een Porsche een jongensdroom. Als je in Nederland gaat winkelen voor een Porsche, dan zul je merken dat je flink in de buidel zult moeten tasten. De prijs van een nieuwe Porsche leg al snel een bedrag van € 100.000,- neer.

Dat kan goedkoper!

Eerlijk is eerlijk, een Porsche blijft een luxe wagen. Je zult bereid moeten zijn om in dergelijke auto te investeren. Maar net als bij beleggen in aandelen zijn het de slimme investeerders die het meest profiteren van de markt.

Het antwoord hoe je veel geld kunt besparen op een Porsche is simpel: je kunt ook een Porsche importeren. Vele Nederlanders hebben ook dit jaar weer gekozen voor auto importeren, in plaats van in eigen land aanschaffen, vanwege de grote prijsverschillen met buurlanden.

Het importeren van een Porsche uit Duitsland, de bakermat van dit iconische merk, levert een hoop voordeel op. Je kunt duizenden euro’s besparen op de aanschaf van jouw Porsche welke van dezelfde of soms zelfs betere kwaliteit is dan de auto’s die in de Nederlandse garages staan.

Bespaar 20% tot 30% op jouw Porsche!

Wist je dat door een Porsche uit Duitsland te importeren, je 20% tot 30% kunt besparen? De prijs van de gemiddelde Porsche is rond de € 100.000,-. Dit betekent dat je € 20.000 tot € 30.000 kunt besparen. Genoeg om twee weken te zonnen op de Bahama’s of te investeren in je huis, eigen onderneming of studiefonds voor je kinderen.

Hoe is het mogelijk dat een auto kopen in Duitsland zoveel goedkoper is?

Het antwoord ligt hem in een aaneenschakeling van besparingen welke kunnen oplopen tot een percentage van 20% tot 30%.

Een aantal voordelen waar je van geniet als je een Porsche importeert:

  • Lagere BPM naheffing
  • Lagere basiskosten door grotere aanbod
  • 2% lager BTW-tarief in Duitsland
  • Geen kosten voor rijklaar maken auto

Rijd jij binnenkort rond in een Porsche Cayenne, Panamera of 911? Met deze tips hoef je minder lang te sparen en wordt een Porsche een realiteit!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.