logo-liggend-wit-donkerblauw

Pokéween: Pokémon Trading Card Game: Trick or Trade BOOster bundle


Pokémon zet Halloween in een nieuw daglicht en transformeert de internationale feestdag tijdelijk tot Pokéween. Wat dat inhoud? Dat vertellen we je maar al te graag! The Pokémon Company International komt namelijk met de nieuwe Pokémon Trading Card Game (TCG): Trick or Trade BOOster Bundle, waarmee jij in deze griezeltijd Pokéween kunt vieren.

Trick or trade

De Trick or Trade BOOster Bundle bestaat uit mini-booster packs uitgedeeld kunnen worden als kinderen langs de deuren gaan voor snoep. Het is een leuk én vooral ook gezond alternatief! In elke Trick or Trade BOOster Bundle zitten drie kaarten uit de Pokémon TCG met een pompoenafdruk van Pikachu en nieuwe kaarten van 2023, waaronder de populaire Pokémon Pikachu en Mimikyu.

Merchandise koop je bij:

De geliefde Pokémon Trading Card Game blijft een van de meest gewilde spellen voor kinderen en gezinnen. Na het succes van de Trick or Trade BOOster Bundle in 2022 in de VS kunnen halloweenvierders zich dit jaar niet alleen weer verheugen op de Pokémon TCG als halloweenbuit, maar kunnen ze ook op verschillende manieren Pokéween vieren met ons vervolg van deze griezeltijd.

Barry Sams, Vice President van de Pokémon Trading Card Game

Trainers kunnen voor meer informatie en het allerlaatste nieuws naar Pokemon.com/Pokeween gaan. Deze pagina zal begin oktober worden bijgewerkt voor Pokéween 2023. Daarnaast kunnen fans het feest online ook vieren via #Pokeween. Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.