logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gamenieuws: Pokemon Unite voor je smartphone en tablet


Pokémon UNITE is het allereerste strategische spel voor teamgevechten, en is speelbaar voor mobiele apparaten. Het spel is gratis te spelen, maar biedt optionele in-game aankopen. Pokemon Unite kan gedownload worden in de App Store en via Google Play. Daarnaast is Pokemon Unite op de Nintendo Switch vertaald naar het Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Daarnaast kun jij je verheugen op een gloednieuwe, binnenkort te verschijnen gevechtspas. Door een koppeling met een Nintendo-account of een Pokémon Trainer Club-account krijg je namelijk toegang tot jouw SAVE-gegevens van Pokémon UNITE op zowel Nintendo Switch als mobiele apparaten.

Lees ook: Dit wist je nog niet over Pokemon!

Vanwege de release van de mobiele versie en het overschrijden van 5 miljoen voorregistraties ontvangt elke Trainer die uiterlijk zondag 31 oktober 2021 om 15:59 uur CET het in-game event in de mobiele versie van Pokémon UNITE voltooit, de volgende beloningen in het kader van de voorregistratiecampagne: 1.000 Aeos-tickets, de Unite-licentie van Pikachu en speciale Holowear voor Pikachu onder de naam ‘Festival Style’. Als het aantal van 7,5 miljoen voorregistraties wordt bereikt, krijgen Trainers nog eens 1.000 Aeos-tickets!

Trainers kunnen een geheel nieuwe trailer voor de wereldwijde lancering bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon UNITE.

Gevechtspas ‘Galactic Ghost 094’

Tegelijk met de mobiele versie van Pokémon UNITE komt op woensdag 22 september de nieuwe gevechtspas ‘Galactic Ghost 094’ uit. In deze gevechtspas maken op de ruimte gebaseerde items hun opwachting. Spelers moeten zowel dagelijkse als wekelijkse missies volbrengen om het niveau van hun gevechtspas te verhogen en op basis van dit niveau beloningen te ontvangen. Daarnaast kunnen degenen die de premiumpas kopen, meer beloningen verdienen.

Introductie van Unite-squads

Ook is de nieuwe functionaliteit ‘Unite-squads’ toegevoegd aan zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van het spel. Trainers kunnen hun eigen squads vormen of op zoek gaan naar al bestaande squads om zich hierbij te voegen en met andere spelers in contact te komen. Door het kiezen van squadtags waarop andere spelers kunnen zoeken, kunnen gelijkgestemde Trainers elkaar gemakkelijk vinden.

Krijg de Unite-licentie van Zeraora

Trainers die de bonus ter gelegenheid van de lancering van de Nintendo Switch-versie hebben gemist, hebben nu de kans om de Unite-licentie van Zeraora te krijgen via een speciale missie die op woensdag 22 september van start gaat. Spelers die de Unite-licentie van Zeraora al hebben, ontvangen in plaats hiervan Aeos-munten.
 
Ga voor meer informatie over Pokémon UNITE naar Pokemon.nl/Unite.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.